Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2017

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Peste 13.000 de oameni din peste 60 de țări vor alerga la cea de-a cincea ediție a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti


   OMV Petrom Bucharest Half Marathon #RunInBucharest
Bucharest RUNNING CLUB anunță că peste 13.000 de participanți din peste 60 de țări vor lua startulla cea de-a cincea ediție a OMV Petrom Semimaratonul București, care are loc sâmbătă  14 maiîncepând de la ora 10:30 și duminică 15 mai de la 08.30 în Piața Constituției.
"Sunt foarte fericită când văd ca atleții , sportivii de performanță își unesc eforturile cu artiștii, antrenorii,bloggerii, pentru a promova sportul de masă și mișcarea in aer liber. Sunt recunoscătoare tuturor ambasadorilor Semimaratonului Bucuresti OMV Petrom, mai ales că unii dintre ei sunt colegele mele,campioanele   olimpice   la   canotaj  Georgeta Damian Andrunache,   Paula   Ivan,   Doina   Ignat,   VioricaSusanu, alături de campionii olimpici - gimnasta Andreea Răducan, scrimerul Mihai Covaliu, de artiștii -Dan Puric și Călin Goia, de personalități TV - Sonia Argint Ionescu și Daniel Osmanovici, și de alergătorul Radu Restivan", a declarat  la conferinta de presa Valeria van Groningen, președinte Bucharest Running Club. La conferinta de presa au mai participat Liliana Stănculeț, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Laura Barbu, Director Brand & Marketing Communication Vodafone România, Ramona Ciocodei, CommunicationManager, McDonalds România. Conferința a fost moderată de Oana Nastăse, director Bucharest RUNNING CLUB.
"Am reușit să convingem peste 500 de colegi să ia startul la aceasta a 5-a ediție a OMV Petrom Semimaratonul București. Suntem cea mai mare echipa de „corporatiști”.  Cu cât suntem mai mulți, cu atât putem ajuta mai mult, de aceea anul acesta echipa OMV Petrom aleargă pentru Fundația Olimpică Română și susține proiectul „Împreună pentru sportivii României” a spus Liliana Stănculeț, Corporate Brand Manager OMV Petrom S.A.
„Ca în fiecare an, susținem cu bucurie semimaratonul organizat de Bucharest Running Club,în calitate de partener de comunicații și sponsor al Ștafetei Vodafone. Cu ocazia competiției, Fundația Vodafone România și angajații Vodafone România care vor alerga promovează, pentru al doilea an consecutiv, cauza HOSPICE Casa Speranței, printr-o acțiune de strângere de fonduri”, precizat  Laura Barbu, Director Brand & Marketing Communication, Vodafone România.
"Și anul acesta ne mândrim cu echipa Hilton Bucharest Running Club care se va alinia la start pe 15 mai și suntem încântați să anunțăm că la restaurantul Roberto's, Chef Marco Magri a pregătit un meniu special, dedicat alergătorilor, un meniu alcătuit din 5 preparate bazate pe ingrediente proaspete și sănătoase, creat în cinstea curselor organizate de către BRC și, bineînțeles, în cinstea alergătorilor.” a declarat Mirela Burlacu, Marketing &PR Manager, Athenee Palace Hilton.
Favoritul OMV Petrom Semimaratonului București  2016 este kenyanul Cosmas Jairus Kipchoge Birech  la masculin iar la feminin, Dire Tune Arissi din Etiopia. Ca înfiecare an, pentru distanţa de semimaraton –21,097 km vor fi prezenți și alți alergători de elită din Kenya, Maroc și Etiopia. Federația Română de Atletism va organiza în premieră la OMV Petrom Semimaratonul București,Campionatul Național de Semimaraton , Seniori, Tineret și Juniori, masculin și feminin.La proba de ștafetă va concura în echipă cu Alexandru Corneschi și Ionuț Zaizan - Marius Ionescu, atletul care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Rio. Ștafeta Bucharest Running Club va fi compusă din Iulian Danciu, Daniel Attila și Cosmin Trofin.
Sâmbătă 14 mai, începând cu orele 10:30, la Cursa Copiilor McDonald’s, vor lua startul din Piața Constituției, grupați pe categorii de vârstă și gen (5-6, 7-8, 9-10, 11-12 ani băieți și fete), copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Pentru Cursa Copiilor, kiturile de participare se pot ridica în dimineața zilei de 14 mai începând cu orele 7:00 din Sport Expo (Piața Constituției) iar cei care nu s-au înregistrat online, dar vor să alerge, pot veni, de asemenea, la Sport Expo pentru a ocupa ultimele locuri libere.Primii clasați vor fi premiați de către McDonald’s cu biciclete și alte articole sportive.De asemenea, se vor acorda premii speciale pentru şcolile şi liceele care au înregistrat cel mai mare număr de participanți, iar în acest an, Caroli va premia și profesorii cu cei mai mulți elevi.Bibi șicopiii de la Contrapunctvorconcertasâmbătă 14 maiînPiațaConstituției.
Duminică 15 mai, la orele 8:30, vor lua startul alergătorii de la Cursa Adolescenților, respectiv de la 10km Individual Volkswagen, fiind urmați la 8:33 de cei de la Cursa Populară Mega Image. La 9:30, încep cursele de Semimaraton și Vodafone Ștafetă, formate la această ediție din echipe de câte 3 alergători. Participanții deja înregistrați sunt așteptați să își ridice kit-urile de la Sport Expo, spațiul special amenajat în Piața Constituției. Cei care nu s-au înregistrat online, dar vor să alerge, pot veni de asemenea la Sport Expo pentru a ocupa ultimele locuri libere vineri, 13 mai, între orele 13:00-20:00, sâmbată 14 mai, între orele 11:00-20:00, când se pot înscrie și/sau ridica kit-uri precum și duminică, 15 mai, în intervalul orar 07:00-07:30 (doar cei care sosesc in București în dimineața competiției). 
World Class va ajuta alergătorii să se încălzească și să-i țină în formă  în Piata Constituției, începând printr-o sesiune de warm-up în jurul orei 07.30, respectiv 08.30,iar la ora 09.00 va fi disponibil un moment de dans, urmând ca participanții care au terminat cursa să se relaxeze prin sesiunile de yoga, de la ora 10,00 și stretching de la ora 11.30 după care urmeaza un concert Katarina. 
Se vor acorda premii primilor 5 clasați ai fiecărei curse, precum și primilor trei clasați din categoria participanților în scaune cu rotile, de asemenea, pentru fiecare cursă în parte.  Campionii de la cursele de semimaraton (21,097 km), 10 km individual Volkswagen (10,548 km) și semimaraton ștafetă Vodafone vor primi premii în bani. Vodafone va oferi premii pentru 6 echipe de ștafetă (primele două echipe de bărbați, primele două echipe de femei și primele două echipe mixte) constând în telefoane mobile de ultimă generație, Mega Image va oferi vouchere de cumparaturi pentru Cursa Populară Mega Image iar OMV Petrom va oferi bonuri de carburant pentru primii clasați diferite categorii.  
Noutatea acestei ediții este că pe lângă deja binecunoscutul serviciu,“Volkswagen te fotografiază” pentru toți alergătorii cursei 10 km individual VW, Ursus va fotografia alergătorii care participă la Cursa Populară Mega Image, iar Caroli îi va fotografia pe participanții care vor fi prezenți la încălzirea de sâmbătă, 14 mai în Piața Constituției. Alergătorii care participă la aceste probe și momente din cadrul Semimaratonului București trebuie săintre pe www.bucuresti21km.ro pentru descărcarea aplicației și pentru primirea albumelor foto personalizate pe contul propriu de Facebook.
Ajuns la cea de-a cincea ediție, “ONG Challenge” este provocarea adresată celor 15 cauze partenere ale OMV Petrom Semimaratonul București precum și tuturor alergătorilor care vor avea ocazia să voteze cel mai bine gestionat punct de hidratare și /sau punct de animație întâlnit pe traseu.Pe toată durata desfășurării curselor, pe traseu au fost amenajate peste 20 de puncte de hidratare și de divertisment, pentru a încuraja alergătorii, aceștia având disponibilitatea de a vota ONG-ul care a venit cel mai mult în sprjinul lor. 
Traficul va fi închis sâmbătă, 14 mai între orele 06:30-14:30 pe bd. Unirii, ambele sensuri, între Piața Constituției și Bd I.C. Brătianu și pe bretelele adiacente Pieței Constituției, iar duminică, 15 mai, circulația auto este restricționată  între orele 06:30-15:30 pe traseele menționate mai jos:
pentru Cursele Semimaraton, Cursa Individuală Volkswagen, Ștafetă Vodafone (21km, 10km și 8k+8k+5k): Piața Constituției;Bulevardul Libertății–Rondul Coșbuc, Bulevardul Libertății, Piața Constituției, Bulevardul Unirii, Piața Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Piața Muncii (Hurmuzachi), Bulevardul Basarabia (până la Bulevardul Chișinău), zona Arena Național,Bulevardul Basarabia, Piața Muncii, Bulevardul Decebal, Piața Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Piata Constituției, Bulevardul Libertății, Bulevardul Națiunile Unite, Piața Națiunile Unite, Splaiul Independenței, Calea Victoriei (până la strada Matei Millo), Splaiul Independenței (până la intersecția cu strada Știrbei Vodă), Bulevardul Libertății, Piața Constituției;
pentru Cursa Populară Mega Image și Cursa Adolescenților(3,6 km): străzile din jurul Palatului Parlamentului și ale Parcului Izvor,respectiv Bulevardul Libertății, Calea 13 Septembrie, strada Izvor,Hașdeu, Splaiul Independenței, Bulevardul Libertății, Piața Constituției.
Harta traseelor competiției poate fi accesată pe: www.bucuresti21km.ro/media/2012/general_map.jpgși www.bucuresti21km.ro/media/2012/kids_map.jpg. 
Pentru că OMV Petrom Semimaratonul București este mai mult decât o competiție de alergare, este o sărbătoare a orașului București, atât pe traseu cât și în Piața Constituției vor fi organizate concerte la care vor lua parte artiști de la Roton.
Evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul propriu www.bucuresti21km.ro/live și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Bucharest21km/, cu sprijinul Vodafone, Partener Comunicații. Pe lângă vizualizarea imaginilor de start/sosire și premiere, veți afla informații despre ceea ce se întâmplă pe traseu,  despre cauzele sociale pentru care se aleargă și despre personalitățile prezente în studioul mobil amenajat în Piața Constituției. Transmisia va avea loc sâmbătă14 mai între orele 9:15 – 15:00 și duminică 15 mai, între orele 7:15 – 15:00.
Companiile care sprijină  cea de-a cincea ediție a evenimentului OMV Petrom Semimaratonul București sunt: OMV Petrom – partenerul oficial care dă şi numele evenimentului, Volkswagen - sponsor gold şi maşina oficială, adidas – sponsor tehnic, Vodafone – sponsor Șafetă și partener comunicații, Mega Image-sponsor Cursa Populară, McDonalds-sponsor Cursa Copiilor, Izvorul Minunilor – apa oficială, Ursus -berea oficială, Caroli, Isostar – energizantul oficial, Hotel Athénée Palace Hilton, City Grill-Hanu’ Berarilor, Accenture, World Class,Repower, Global Relocation Services, media TRUST.Partenerii instituţionali sunt Federaţia Română de Atletism, Primăria Municipiului Bucureşti, Ministerului Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, AIMS. ONG-urile asociate și recomandate pentru ediția din acest an a OMV Petrom Semimaratonul București sunt: Hope and Homes for Children, HOSPICE Casa Speranței, Fundația Olimpică Română, WWF-Team Panda România, Light into Europe, United Way, Viitor Plus, Little People, Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (A.I.T.A.),Let’s do it Romania!, SOS Infertilitatea, Fundația Star Storage, Organizația Suedeză pentru Ajutor Reciproc, Hand 2 Hand, Concordia, Fundația pentru Dezvoltarea Popoarelor, Special Olympics,Ajungem Mari, Fundația Inocenți,Fundația Renașterea, Fundația Aura Ion,Salvați Copiii, Crucea Roșie Sector 1, Pachamama România,Fundația Policlinici Sociale Regina Maria,Ro Club Marathon, Integrated Consulting Group.
Evenimentele beneficiază de promovare radio, tv, print și online cu sprijinul partenerilor media la TV City, TVR, Europa FM, Itsy Bitsy, National TV, N24, Gazeta Sporturilor, In Your Pocket, Men’s Health,Casa Lux, Femeia, National Geographic, Sănătatea de azi, BRAVO Girl, Running Mag, , 4run.ro, News.roși Disney Channel.
DESPRE BUCHAREST RUNNING CLUB (BRC)
Bucharest RUNNING CLUB este organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală și sport de masă din România. Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiții. În calendarul de evenimente Bucharest RUNNING CLUBdin acest an, pe lângă OMV Petrom Bucharest Half Marathon din 14-15 mai, și cea de-a noua ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ce se va desfășura în perioada 3-4 octombrie s-a adăugat și prima ediție a Uniqa Asigurări 10K& Family Run, ce a avut loc pe 3 aprilie. Competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate și înscrise în calendarul internațional al AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Semimaratoanelor). BRC a dezvoltat în România modelul asocierii competițiilor de alergare și sport de masă cu o cauză socială, umanitară sau ecologică iar în prezent sunt peste 20 cauze partenere ale evenimentelor. Acestea cumulează fonduri de 50.000 -100.000 euro anual pentru proiectele comunitare, sociale, educaționale, ecologice prezentate. BRC a fost primul ONG care a demarat o platformă de voluntariat sportiv în Romania  - www.voluntarinsport.ro iar în prezent colaborează cu peste 1.000 voluntari activi care se implică în proiecte și evenimente sportive. BRC organizează competiții proprii dar și evenimente de sport de masă pentru companii și ONG-uri. De la înființare, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, mișcare în aer liber, sport de masă, voluntariat, educație, comunicare, dezvoltare comunitară.
Site-urile oficiale ale Bucharest Running Club sunt: www.bucuresti10km.ro, www.bucuresti21km.ro, www.bucuresti-maraton.ro,  www.voluntarinsport.ro, www.abrc.ro.
 FB/ Bucharest10km; Bucharest21km; BucharestMarathon;  #RunInBucharest
 
             Contact: 
 
Roxana Sîrbu Fer, PR Manager
tel. 0748.100.681
roxana.fer@abrc.ro
 
 
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici