Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Litoralul românesc o "nouă" imagine


Phoenicia Holiday Resort . Situat in Mamaia Nord cu deschidere directa la plaja (peste 100.000mp.)  complexul este cea ,mai spectaculoasa investitie din ultimii ani si reprezinta un RESORT. Cu peste 1500 de locuri de cazare,420 de apartamente, 3 restaurante, baruri, terase, locuri de joaca pentru copii, teatru, parcuri, club de biliard, centru de jocuri, baza sportiva, plaja privata,400 locuri de parcare, acest complex turistic este cel mai mare din Europa de EST.
 Eforie Nord

Hotel Europa  
Jacuzzi la sauna 
Adevarata oaza de verdeata  cu piscina exterioara, hamacuri si teren de minigolf, Europa are 221 de camere, o sala de conferinte si evenimente, un elegant centru de tratament si infrumusetare Ana Aslan health SPA, sala de fitness, piscina interioara.

Complex hotelier  
Steaua de Mare
Delfinul
Meduza
Piscina complexului Steaua de Mare ( in imagine) este singura piscina cu apa de mare situata imediat in vecinatatea Marii Negre, la mai putin de 15 metrii de malul apei. Cu un volum de peste 400 mc3, piscina va beneficia incepand cu vara acestui an de un sistem modern de filtrare si spatiu special amenajat pentru 200 de paturi de plaja . 

nicolina-garici
                                                Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici