Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


MORE a lansat platforma pentru IMM-uri "Asistentul tau personal"


" Programul “Asistentul tău personal” a fost gândit ca un pachet promoţional care conţine două aplicaţii integrate MORE (CRM şi Facturare) alături de suportul harware – asigurat de către Fujitsu şi conexiunea de date 3G pusă la dispoziţie de către Vodafone", a declarat la conferinta de presa, Călin Butunoi, M.O.R.E. Division Manager.
“Asistentul tău personal” este util companiilor din orice sector, de la producţie, retail, pharma, până la companiile de distribuţie şi transport sau cele din domeniul serviciilor profesionale, a mai spus Butunoi.

Mai mult decât atât, Teamnet International vine în întampinarea nevoilor IMM-urilor şi oferă posibilitatea ca trei dintre acestea să beneficieze gratuit de program. După achiziţionarea pachetului “Asistentul Tău Personal”, toate companiile au şansa de a fi scutite de plata acestuia pe parcursul unui an, dacă îşi înscriu datele pe site-ul www.pentruimm.ro.

Programul oferă soluţii de eficientizare a business-ului, care se traduc în reducerea costurilor cu, creşterea mobilităţii, securităţii, disponibilităţii aplicaţiilor utilizate de angajaţi şi a vânzărilor Este util companiilor din orice sector, de la producţie, retail, pharma, până la companiile de distribuţie şi transport sau cele din domeniul serviciilor profesionale.
Mai mult, Teamnet International vine în întampinarea nevoilor IMM-urilor şi oferă posibilitatea ca trei dintre acestea să beneficieze gratuit de program.
Programul ofera şi suport hardware şi conexiunea de date prin care să beneficieze de mobilitate, astfel încât să-şi poată controla afacerea de oriunde, toate acestea pentru un abonament lunar.

Utilizand soluţiile Saas, clientii care pot ajunge la costuri de 10 ori mai mici. TeamNet International a dezvoltat pentru platforma M.O.R.E. interfaţa mobilă împreună cu modulele Task Management şi Videoconferinţă. Astfel, utilizatorii îşi pot delega sarcini între ei prin intermediul modulului Task Management şi pot urmări soluţionarea acestora prin notificări primite pe e-mail. De asemenea, prin modulul de Videoconferinţă utilizatorii pot comunica şi pune în comun imagini ca şi cum ar fi în aceeaşi cameră, reducând astfel costuri destinate vizitelor de afaceri.

Clientii care utilizeaza deja platforma integrata M.O.R.E. in compania lor au observat o imbunatatire a fluxurilor interne si o reducere a costurilor la numai cateva zile de la implementarea aplicatiilor.

TeamNet International membra a grupului ASESOFT este unul din cei mai importanţi integratori IT&C din România.
Cu sedii în Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Ploieşti şi locaţii internaţionale precum Bruxelles şi Chişinău, TeamNet International vine în întâmpinarea nevoilor tuturor clienţilor săi, indiferent de locaţia acestora.

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici