Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2022

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Un nou proiect de birouri în zona Politehnică, The Light


Imagini pentru Poze cu proiectul de birouri the light         Imagini pentru Poze cu proiectul de birouri the light

River Development anunță demararea lucrărilor de construcție la un nou proiect de birouri de clasă A situat în zona Politehnică, pe terenul fostei fabrici Pumac Prima clădire de birouri din cadrul proiectului, intitulată“The Light”, are suprafață închiriabilă de 21.000 mp (GLA), un regim de înalțime de 11 etaje (2S+P+10 etaje+ etaj tehnic) și oferă 293 de locuri de parcare Proiectul este situat pe Bd. Iuliu Maniu nr.6H, în zona centru-vest a Bucureștiului, Politehnică. Stația de metrou Politehnică este situată la 280 m de amplasament. Proiectul se află la 5 minute de Grădina Botanică și Palatul Cotroceni, la 10 minute de Piața Victoriei și Piața Unirii și la cca 30 min de aeroportul Otopeni..
Omul de afaceri Ion Radulea investeste 33 mil. euro in prima cladire de birouri din proiectul de pe terenul fostei fabrici Pumac
 “Anul acesta am demarat lucrările de construcție la o primă clădire de birouri de clasă A având o suprafață de 31.255 mp GBA inclusiv parcări, și 21.000 mp GLA, construită pe site-ul fostei platforme Pumac și care este estimată a fi livrată în trimestrul 4 din 2018.Valoarea totală a investiției în clădireaThe Light se va ridica la cca 33,5 milioane de euro.Ne-am propus ca această clădire, așezată pe un plan înălțat față de restul zonelor din București, să reprezinte un etalon al calității, un reper al inovației, care să facă legătura între comunitatea academică din cadrul Universității Politehnice din vecinătate și companiile cele mai active pe piață din domeniile cercetării, proiectării, IT&C și serviciilor  profesionale" a declarat la conferinta de presa,Ion Radulea, directorul River Development
Clădirea care are 11 etaje are prevăzut un spațiu de închiriat pe acoperiș, ideal pentru conceptul foarte actual de "spațiu de relaxare" pentru angajații unei corporații sau pentru un skybar.GLA (suprafața închiriabilă totală) adaugă doar 5% la NLA (suprafață netă închiriabilă), oferind cel mai bun raport calitate/preț față de orice clădire de birouri din oras.
“În cadrul acestui proiect, luăm în calcul demararea unei faze de rezidențial preconizată a începe în perioada 2018-2019.Avem în vedere misiunea comună a dezvoltatorilor în peisajul Bucureștiului, responsabili să dezvolte clădiri sustenabile, armonioase, care aduc orașului valoare economică și socială, nu construim speculativ,de dragul de a construi și închiria.
În acest moment avem în plină desfășurare o dezvoltare de 26.600 mp birouri de clasă A (clădirile Paris și Berlin) după livrarea a 14.500 mp (clădirea Bruxelles) din proiectul Sema Office, situate lângă stația de metrou Petrache Poenaru, planificate a fi livrate spre finalul anului 2017-mijlocul anului 2018. În perioada 2009-2017 am livrat cca 60.000 mp  GLA birouri și ne propunem în perioada 2017-2019 să livrăm circa 47.000 mp de birouri de clasă A pe piață dezvoltărilor din zona centru-vest a Bucureștiului, Semănătoarea-Politehnică" a mai spus omul de afaceri Ion Radulea.
The Light este o parte importantă a unei viziuni mai ample de a dezvolta proiecte reprezentative Astfel,folosirea sticlei alternative, mată și clară, asigură o iluminare naturală foarte bună pentru spațiile de birouri de pe toate etajele, reducând în același timp efectul de orbire și necesitatea unei răciri extinse. Această soluție de fațadă va reflecta un consum redus de energie pentru iluminat și aer condiționat.În ceea ce privește HVAC, clădirea a fost proiectată cu un sistem VRV mai sofisticat, opus soluției clasice de răcire =centrale termice. Acest sistem va asigura o reducere suplimentară a consumului de energie.Preocuparea pentru construcții verzi merge și în direcția reducerii și gestionării consumului de apă pentru întreaga cladire.
River Development
River Development este o companie cu capital privat integral autohton fondată în 2007, vehiculul prin care Grupul SEMA, alcătuit din 16 companii, administrează și dezvoltă proprietățile imobiliare existente și proiectele viitoare.
 

reporter -nicolina garici


 

 

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici