Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Ziua Deschisă a Vămilor eveniment organizat de Vama Română cu prilejul Zilei Europei. Cu această ocazie, în punctul vamal din Giurgiu a avut loc o demonstraţie pratică a câinilor special instruiţi pentru depistarea ţigaretelor ilegale.


Ziua Deschisă a Vămilor,eveniment organizat de Vama Romana cu prilejul zilei Europei. Cu aceasta ocazie, in punctul vamal din Giurgiu a avut  loc  o demonstratie pratica a cainilor special instruiti pentru depistarea tigaretelor ilegale.O zi deschisa presei dar si publicului larg.
Cele mai bune rezultate împotriva contrabandei cu ţigări le-au dat echipele canine. 
"Dresajul unui câine antitabac durează trei luni, iar în cadrul pregătirii fiecare animal distruge zilnic 4-5 pachete de ţigări.Animalele sunt dresate într-un centru la Vama Giurgiu, singurul de acest fel din Europa Centrală şi de Est.
In fiecare luna, pentru intretinerea unui caine, respectiv hrana si medicamentatie, se aloca circa 300 lei. De asemenea, un caine distruge zilnic, la pregatire, circa 3-4 cartuse de tigari. ANV are 50 de caini, dintre care 38 sunt specializati in depistarea tigaretelor ilegale, iar restul sunt dresati sa identifice drogurile", a declarat Alexandru Ioniță, șeful Centrului de Instruire Echipe Mobile din Giurgiu.
JTI a donat, începând din  anul 2010, circa 40 de câini și echipamente necesare echipelor canine. Asa cum preciza  Gilda Lazăr, corporate affairs manager JTI," investiţia într-o echipă canină mobilă, respectiv în maşină şi câine, este de circa 10.000 de euro."
Ziua Europei in birourile vamale a deschis portile birourilor vamale si din Craiova, Timisoara,Oradea,Satu Mare, Cluj Napoca, Brasov, Iasi, Galati, Constanta pentru a prezenta copiilor, tinerilor o parte din mijloacele specifice muncii de vama.

                                      Aspecte din Vama Giurgiu
Ziua Europei, în Vama Giurgiu           


reporter- nicolina garici
 Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici