Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva










Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)




Horoscop 2024









 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 



Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit






Un nume transformat in Renume Compania Electromontaj


Noi lucrări ELM Electromontaj Cluj! – ELM Electromontaj Cluj S.A.Noi lucrări ELM Electromontaj Cluj! – ELM Electromontaj Cluj S.A.

Electromontaj se extinde în Europa de Vest printr-un nou proiect de infrastructură energetică


Electromontaj este o companie de construcții montaj, înființată în 1949, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume, lider pe piața construcțiilor energetice din România.
Electromontaj proiecteaza, construiește, transformă și menține infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice și este o companie cu capital privat 100% autohton.
Din Grupul Electromontaj fac parte companiile Emfor, Iproeb, Electrotehnica și Hidroconstrucția.
Activitatea de producţie internă este organizată în puncte de lucru răspândite pe tot cuprinsul ţării, în unităţi de producţie proprii în Bucureşti (Fabrica de Stâlpi Metalici Zincați) şi în Câmpina (Fabrica de Cleme și Armături).
Din grup mai face parte și Stația de Încercări Stâlpi, din București, destinată testării stâlpilor de înaltă tensiune.
Grupul Electromontaj are peste 2.000 de angajați.
 Despre LEA 400 kV Cernavodă-Stâlpu
 LEA 400 kV Cernavodă-Stâlpu este un proiect dezvoltat de Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, co-finanțat prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei – Connecting Europe Facility și implementat de grupul Electromontaj, în calitate de antreprenor.
Proiectul face parte din Coridorul Nord-Sud de interconexiuni de energie electrică din Europa Centrală şi din Europa de Sud-Est (North-South Interconnection East Electricity) şi are rolul de a consolida secţiunea transversală între coasta de vest a Mării Negre şi restul sistemului european, contribuind totodată la întărirea reţelei de transport al energiei electrice din România, la creşterea capacităţii de interconexiune dintre România şi Bulgaria şi la integrarea energiei eoliene produse în zona Dobrogea. 
Linia electrică aeriană are o lungime de 160 de km și străbate teritoriul a trei judeţe: Constanța (6 km cu dublu circuit), Ialomiţa (94 km cu dublu circuit și 5 km cu simplu circuit) și Buzău (54 km cu dublu circuit), cu 22 de unităţi administrativ  teritoriale. 
LEA include traversarea Dunării în zona Cernavodă şi a braţului Borcea, în apropiere de comuna Stelnica, cu o lungime a panourilor de traversare de 2,6 km la Dunăre și de 1,7 km la Borcea. Traversarea va realiza un coridor comun cu traversările Dunării și liniile existente de 400 kV simplu circuit Cernavodă – Pelicanu și Cernavodă – Gura Ialomiței. 
Traversarea brațului Borcea a fost realizată cu stâlpi de înaltă tensiune, cu înălțime de 100 m, iar pentru traversarea Dunării sunt folosiți stâlpi de 150 m înălțime, aceștia fiind cei mai înalți stâlpi de înaltă tensiune din România. Stâlpii au fost produși de către Electromontaj în unitatea proprie de producție, la Fabrica de Stâlpi Metalici Zincați, și au fost testați în stația proprie de testare din București, una dintre cele mai mari din lume.
 
Departamentul de Comunicare
comunicare@em.ro
 
 









 



 






Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile




CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici