Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2022

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


RiseUp–Bucharest on the Sky”by Machineman,organizat pe Insula Lacul Morii


RiseUp - Bucharest on the Sky
ț
"Vreau sa vad lumea de sus"
Zbor cu balonul cu aer cald  la „RiseUp – Bucharest on the Sky” by Machineman

RiseUp – Bucharest on the Sky” by Machineman, organizat pe Insula Lacul Morii
 
 „RiseUp – Bucharest on the Sky” by Machineman va fi organizat pe Insula Lacul Morii, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022.
 
RiseUp – Bucharest on the Sky by Machineman este un eveniment manifest ce aduce în premieră conceptul de festival al baloanelor cu aer cald în mediul urban, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022. O lume multicoloră desenată de opt baloane prinse în ancora, care vor efectua ridicări la peste 20 m deasupra Insulei Lacul Morii, va deveni locul unde muzica și distracția se împletesc cu faptele bune.
Sub sloganul „Vreau să văd lumea de sus!”, festivalul verde și pet friendly își va purta publicul într-o călătorie care va reaminti de valorile esențiale pentru o viață trăită frumos.
Peste 14 artiști vor urca pe scena RiseUp – Bucharest on the Sky 2022. Primele nume anunțate sunt Delia, Faydee, Spike, Trio Jazz Sorin Zlat Band & Special Guest, Maria Constantin acompaniată de naistul Nicolae Voiculeț, dar și mulți alții.
Prin parteneriat cu Opera Națională București, tenorul Alin Stoica, soprana Marta Sandu – Ofrim alături de pianista Liana Mareș, balerinii Raluca Jercea, Marina Gaspar și Sergiu Dan vor crea momente speciale care ne vor tăia respirația cu frumusețea lor.
Cu un concept complet nou, creat în jurul iubirii pentru viață, organizatorii au pregătit bucureștenilor două evenimente într-unul singur.
Glowing Night aduce în serile de vineri, sâmbătă și duminică muzică, proiecții de lasere ambientale și proiecții pe baloanele ridicate în ancora, proiecții video pe ecran de apă pe lac, dansul și jocul luminilor acompaniind artiști de renume. Programul începe de la 17.00 și se încheie seara la 22.00.
„Vreau să văd lumea de sus” – Balloon Fest, eveniment dedicat familiei, aduce în zilele de sâmbătă și duminică momente pline de culoare sub soarele blând de toamnă, dar și ocazia de a experimenta înălțimile din baloanele cu aer cald, atât prin ridicări în ancoră pe Insula Lacul Morii – program 10.00 – 16.00, cât și prin zboruri libere din Iepurești (Giurgiu) – program 07.00 – 10.00.
Bucureștenii pot participa la ore de sport în aer liber prin parteneriat cu World Class, dar și la ateliere interactive și workshop-uri pentru mințile care sunt într-o neîncetată căutare de informații din domenii mai mult sau mai puțin cunoscute. Iubitorii de carte vor avea la dispoziție o bibliotecă în aer liber și spații de relaxare. Pentru cei care vor să-și exprime altfel emoțiile, șevaletele de pictură vor aștepta cu pânzele albe culoarea gândurilor călătoare, sub îndrumarea unui pictor.
 
Seara, participanții sunt invitați sub cerul liber să urmărească în premieră proiecția filmului românesc „Egregora – Comoara Pierdută”, sub amprenta regizorului Andrei Chiriac – o capodoperă istorică inspirată din legendele dacilor.
Festivalul RiseUp – Bucharest on the Sky demarează o campanie de susținere a performanței în educație. Inițiativa ce se va desfășura sub numele „Celebrăm Excelența” va aduce în fața publicului tinerii României cu rezultate excepționale la 
învățătură, concursuri și olimpiade, primind „magna cum laude” la scenă deschisă în cadrul unor momente artistice special concepute.
 
Prin proiectul partener „Nu lăsa PETe în urma ta!” bucureștenii care aduc materiale reciclabile (pet-uri, doze de aluminiu, baterii sau obiecte din plastic) își pot „cumpăra” cărți, accesul la diverse activități și anumite produse. Materialele reciclabile vor fi predate unui colector, iar banii rezultați vor fi trimiși asociațiilor care se ocupă cu protecția și educația copiilor sau către asociații pentru protecția animalelor.
Organizatorii festivalului anunță că vor șterge amprenta de carbon a festivalului, prin plantări. Procesul va fi demarat chiar în cadrul evenimentului unde vor fi recrutați voluntari care vor primi în schimbul muncii lor ridicări în baloanele cu aer cald în locurile unde vor avea loc plantările.
De asemenea, prin proiectul „Adoptă, Iubește, Adoră”, festivalul organizează pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică un târg de adopții pentru animalele fără stăpân.
Accesul la festival se face prin achiziționarea de bilete, care vor fi puse în vânzare pe site-urile de specialitate.
 
  


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici