Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2019

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Grupul Carrefour deschide cel de-al 40-lea supermarket din Romania si al 9-lea din Bucuresti


Supermarketul Carrefour Market Ramnicu Sarat din Bucuresti, sector 3, isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de aproximativ 460 m.p urmand aceeasi strategie de “preturi mici, zilnic”. informeaza compania. 
Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour.Suprafata de vanzare : 460 mp , 5 case de marcat. Echipa este formata din aproximativ 50 de angajati bine formati care vor raspunde cu promptitudine la solicitarile clientilor. Gama de produse cuprinde in jur de 5.500 de articole, este diversificata si satisface in mare parte nevoile curente ale consumatorilor:  lactate-branzeturi , mezeluri , carne, produse congelate, semipreparate,bacanie : conserve, dulciuri, cafea, paste fainoase, zahar, biscuiti, panificatie-patiserie, gastronomie, legume- fructe, apa, sucuri, bauturi, produse de igiena, intretinerea casei si articole de uz casnic, cosmetice, dietetice, produse pentru bebelusi .
Paleta de servicii include: apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800 0800 02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii; multiple modalitati de plata: cu tichete de masa sau utilizand carduri bancare, inclusiv cardul Carrefour MasterCard; reincarcare electronica prepay pentru telefoanele mobile.    
Carrefour Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute si care il diferentiaza de hipermarket. 
Rapiditate la case : intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa si daca este cazul, sa deschidem imediat o casa suplimentara.
Prospetime si Calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ, astfel incat clientii Carrefour sa gaseasca zilnic produse de calitate si foarte proaspete. In acest sens, Carrefour Market schimba sau ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs daca acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfactie sau rambursare!”.
Produse Marca Proprie Carrefour. “Economisesti si ai si calitate!”: Carrefour Market ofera in gama sa, peste 1.000 de produse marca proprie Carrefour.   
Proximitate : este primul atribut care diferentiaza supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie.
Produse Dietetice: Carrefour Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai .
Fructe si Legume :  gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din Romania, de o calitate impecabila si de o prospetime controlata zilnic de echipele care se ocupa de controlul de calitate.
Profesionalismul echipelor: noul supermarket functioneaza cu o echipa de aproximativ 50 de profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.
Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara aproximativ 471.000 de angajati. In Romania, la ora actuala, Grupul Carrefour opereaza 24 de hipermarketuri, ultimul deschis fiind Carrefour Colosseum in Bucuresti, 40 de supermarketuri si un magazin de proximitate in franciză cu partenerul Angst.                           
                       

 

 

 


 

 
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici