Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Carrefour România a lansat Filiera Calităţii pentru cartofi


    
De 19 ani, grupul Carrefour propune clienţilor săi produsele Filierei Calităţii Carrefour, produse proaspete şi tradiţionale.  Filiera Calităţii Carrefour se înscrie în  strategia de dezvoltare durabilă a grupului Carrefour. Compania  lansează , cea de-a patra Filieră a Calităţii Carrefour cea pentru cartofi.
"Această lansare este cu atât mai importantă, cu cât promovarea producţiei  agricole  româneşti şi stabilirea de relaţii comerciale durabile cu mediul agricol din România este o prioritate pentru Carrefour România. Obiectivul nostru este sa contribuim la dezvoltarea economiei tarii unde ne aflam," a declarat la conferinta de presa,  Francois Melchior de Polignac - Director General Carrefour Romania.
Carrefour vizează să ofere clienţilor cât mai multe produse româneşti şi să importe doar atunci când nevoile consumatorilor nu pot fi satisfăcute de furnizorii români.
"Scopul principal al Filierei Calităţii Carrefour este de a oferi clienţilor garanţia unor produse naturale, benefice pentru sănătate şi cu un nivel de calitate controlat" a mai spus oficialul  Carrefour.
Carrefour România a lansat  cea de a patra Filieră a Calităţii, pentru cartofi, după ce în 2008 a început cu cea pentru carnea de porc, iar în 2010 pentru păstrăv şi morcovi. În prezent, produsele comercializate sub semnul Filierii Calităţii deţin o cotă de vânzare de 40% pentru carnea de porc, de 25% pentru morcovi şi de 15% pentru păstrăvi. Pentru cartofi, oficialii Carrefour estimează că 20% din vânzările totale vor proveni de la societatea Agrico-M. 
SC Productie Agrico-M SRL  este organizată ca o fermă de familie de producţie vegetală, cu suprafaţa de teren de peste 300 hectare de teren arabil, în depresiunea Tg. Secuiesc . Anual se cultivă 100 ha cu cartofi , alături de culturile de rotaţie – grâu , rapită şi muştar pentru sămânţă. Ferma funcţionează conform standardelor de mediu, sanitare şi sanitar-veterinare impuse de legislaţia naţională şi internaţională. Unitatea posedă certificarea GLOBAL G.A.P. care atestă transabilitatea fiecărui lot, şi conferă siguranţă alimentară celor care consumă acest cartof.
,,Dacă în 2005 desfăceam prin magazinele Carrefour 534 de tone de cartofi, în 2010 am ajuns la aproape 2.000 de tone, iar în 2011 vom depăşi 2.000 de tone" a tinut sa precizeze ing. Mihail Mucsi, asociat unic , SC Productie Agrico-M SRL.
Scopul principal al Filierei Calităţii Carrefour este de a oferi clienţilor garanţia unor produse naturale, benefice pentru sănătate şi cu un nivel de calitate controlat.
" Dorim ,sa se alature proiectului Filiera Calităţii Carrefour  cat mai mulţi producători români. In prezent suntem într-o fază avansată de discuţii cu  mai multi producători pentru Filiera Calităţii pentru mere şi ceapă" , a declarat  Andreea Mihai, director de marketing Carrefour Romania.
Filiera calităţii a început cu 20 de ani in urma.  La nivel mondial există 650 de filiere cu peste 25.000 de producători.
Carrefour România vizează crearea de parteneriate strategice pe termen lung cu furnizorii români, pentru a oferi clienţilor garanţia unor produse naturale, benefice pentru sănătate şi cu un nivel de calitate controlat, la cel mai bun raport calitate – preţ. Aspecte de la conferinta de presa  Filiera  Calitatii Carrefour

                      Conferinta de presa Filiera Calitatii Carrefour2.JPGAlte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici