Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


DOSARUL de SUBMINARE a ECONOMIEI NAŢIONALE de 126 milioane de dolari


Daca in ultimii 2 ani, cererea de locuinte s-a concentrat in special pe apartamente cu 2 camere si garsoniere, in perioada august-octombrie s-a observat o tendinta clara care arata ca preferintele celor care doresc sa cumpere un apartament nou se concentreaza mai mult pe apartamente cu 3 si 4 camere in ansambluri rezidentiale noi.  Potrivit analizei Be Igloo, peste 30% din cele 3.500 de persoane interesate de achizitia unei locuinte in perioada august- octombrie 2011 au fost solicitari pentru apartamente cu 3 camere in timp ce 4% dintre acestia au cerut apartamente cu 4 camere. 
Mai mult, in perioada 1 august – 1 noiembrie Be Igloo a vandut 22 de apartamente din care mai mult de jumătate au fost cu 3 camere si 4 camere.  
„Cresterea cererii pentru apartamentele cu 3 si 4 camere este o tendinta pozitiva pentru piata imobiliara romaneasca. Numarul de camere solicitat de potentialii clienti arata atat nevoile familiei, dar si mai important este un indiciu privind bugetul pe care acestia sunt dispusi sa-l investeasca intr-o locuinta noua. Chiar daca nu s-au inregistrat cresteri fulminante in ceea ce priveste nivelul vanzarilor, se pare că ofertele sau discounturile oferite de investitori si dezvoltatori pentru aceste tipuri de locuinte si-au atins scopul si au atras mai multi clienti,” declara  Loredana Albu, director Be Igloo. 
Discounturile care au schimbat statisticile 
In urma discounturilor si ofertelor speciale oferite de jucatorii de pe piata imobiliara, in acest moment un client care doreste sa achizitioneze un apartament nou gaseste pentru locuintele cu 3 si 4 camere preturi disponibile care variază de la 93.000 de euro (TVA inclus), în zona Politehnicii (Delea Veche), la 95.000 (TVA inclus) in Titan. Pentru zona Militari ofertele sunt si mai atractive, pretul unui apartamente cu 3 camere variind intre 65.000 + TVA in complexul rezidential Rasarit de Soare si 77.000Euro(TVA inclus) in complexul rezidential Ten Blocks.  |
„Toaste aceste preturi arata ca pentru ofertele punctuale oferite de dezvoltatorii sau investitorii imobiliare pretul pe metrul patrat a inregistrat scaderi semnificative. Astfel in zona Militari un metru patrat ajunge pana la 650 Euro, in Titan la 820 Euro, in timp ce intr-o zona centrala (Delea Veche) pretul unui metru patrat este in jur de 860Euro,” a mai  spus Loredana Albu.
Înființată în 2009 în vederea revânzării locuințelor achiziționate de fondul de investitii norvegian Romania Invest, Be Igloo este cel mai mare vânzător de apartamente noi din Bucureşti. Din martie 2011 este o organizaţie independentă cu servicii integrate de PR, marketing şi vânzări.  Din portofoliul Be Igloo fac parte ansamblurile rezidenţiale Optima şi Armonia din Titan, Ten Blocks din Militari, My Dream Pipera, DV 24 din Delea Veche, Quadra II din Politehnica.

 

 

 

 

 


 


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici