Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Continental Hotels premiat de Tenis Partener!


In cadrul unei festivităţi de premiere ce a avut loc la Grand Hotel Continental, la aniversarea celor 5 ani de la apariţie, revista Tenis Partener a acordat premii pentru performanţă şi pasiune pentru tenis.    
 Printre premianţi, se numără şi Continental Hotels pentru „sprijin deosebit acordat proiectelor de tenis derulate de Media Production Group în anul 2011”. Continental Hotels a susţinut turneul de tenis „Circuitul BCR Tenis Partener” cu un pachet generos de servicii si bonusuri, pe tot parcursul anului 2011. Dl Cătălin Mocuţa, preşedintele MPG, compania coordonatoare a sistemului BCR Tenis Partener, declară  : „Sistemul nu ar putea exista fără sprijinul generos al sponsorilor, care înteleg valoarea adăugată a acestui proiect pentru tenisul romănesc şi pentru stilul de viaţă al practicanţilor de tenis la nivel de amatori din România”. Continental Hotels va sprijini in continuare sportul, competiţia si viaţa sănătoasă.

Aspect de la înmânarea premiului
         Continental Hotels 


Inmanare premiului pt Continental Hotels!.JPG
                     
Premiile Tenis Partener

    Premiile Tenis Partener.JPG
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici