Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


STADA şi-a consolidat pozitia în piaţa farmaceutică, confirmând dinamica pozitivă a performanţelor din ultimii ani. În 2014 vânzările grupului au depăşit două miliarde de euro


 STADA Arzneimittel AG, producător cu o tradiţie de peste 120 de ani pe piaţa de medicamente, informează asupra performanţelor generale şi financiare preliminare neauditate, înregistrate în cursul anului 2014. 
STADA şi-a consolidat pozitia în piaţa farmaceutică, confirmând dinamica pozitivă a performanţelor din ultimii ani. În 2014 vânzările grupului au depăşit două miliarde de euro, informeaza compania
Conform datelor preliminare se estimează că vânzările la nivel de grup au crescut cu 3 % până la 2.062,2 milioane EUR (exerciţiul anterior: 2.003,9 milioane EUR) (valoare ajustată la efectele valutare şi ale portofoliului: +1%). Indicele EBITDA raportat a crescut cu 9% până la 418,8 milioane EUR (anul anterior: 382,6 milioane EUR). EBITDA ajustat a crescut cu 4% până la 431,9 milioane EUR (exerciţiul anterior: 414,3 milioane). Având în vedere aceste cifre, se anticipează că venitul net ajustat a crescut cu 16 % până la 186,2 milioane EUR (anul anterior: 160,6 milioane EUR). 
Prezentă prin 50 de reprezentanţe în mai mult de 30 de ţări din întreaga lume (la 1 martie 2014), STADA este în top pe cinci dintre cele mai puternice pieţe europene: Germania, Rusia, Italia, Belgia şi Spania. 
Într-o piaţă farmaceutică foarte dinamică, în care competiţia este maximă, accentul companiei cade pe medicamente generice care să asigure accesibilitatea pacienţilor la tratamente actuale, recomandate de ultimele ghiduri medicale de specialitate; de asemena, compania STADA aduce pe piaţă şi produse din categoria OTC, multe dintre ele branduri de top. 
Portofoliul grupului cuprinde peste 900 de ingrediente farmaceutice active, dintre care cele mai cunoscute branduri, unele şi pe piaţa din România, sunt: 
Grippostad® (medicament pentru răceală)
Mobilat® (pentru dureri musculare şi ale articulaţiilor)
Kamistad ® (pentru infecţii uşoare ale cavităţii bucale)
Zaldiar®  (pentru tratmentul durerii)
Ladival® (cremă de plajă)
Versatis®  (pentru nevralgia postherpetică)
Hepathrombin® (medicament pentru tulburări ale circulaţiei venoase) 
Exigenţa pentru calitate şi dorinţa de a contribui la menţinerea sănătăţii pacienţilor din toate categoriile de vârstă şi sociale, au motivat compania ca în anul 2013 să lanseze 724 de produse biosimilare la nivel internaţional. Tot 2013 este an de referinţă pentru activitatea grupului pentru că STADA intră în domeniul tratamentelor medicale individualizate cu „STADA Diagnostik”.
În România, STADA este prezentă încă din 1993, prin produsele Grupului Hemofarm din Serbia, grup care din 2006 face parte din STADA Arnzeimittel Germany. 
Pe piaţa internă, compania anunţă la nivelul anului trecut o creştere în valoare de 34% faţă de 2013, în timp ce toată piaţa farmaceutică a crescut doar cu 6,2%, conform datelor Cegedim.
Din 2014, STADA  România îşi măreşte echipa şi aduce produse noi în portofoliu:  “În contextul pieţei farmaceutice actuale, o piaţă competitivă şi dinamică,  STADA aduce pacienţilor din România soluţii terapeutice de calitate Germană, la preţuri accesibile”, SLOBODAN STEVIC, CEO România 
Despre STADA Arzneimittel 
STADA Arzneimittel este o companie farmaceutică globală de specialitate, axata pe dezvoltarea, producţia şi distribuţia produselor farmaceutice. Compania are sediul global la Bad Vilbel, Germania. STADA Arzneimittel dezvoltă şi comercializează produse generice, medicamente de tip branded generics, mărci după expirarea patentului pentru produsul original şi OTC-uri în peste 30 de ţări. Medicamentele Stada sunt fabricate în unităţi de producţie din Germania, Marea Britanie, Rusia, Serbia, Bosnia şi Herțegovina, Muntenegru şi Vietnam.
 
 


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici