Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Puratos isi consolideaza pozitia pe piata


Puratos a cunoscut o ascensiune vizibila: cifra de afaceri a crescut cu 2,5 % si exporturile cu peste 50% fata de datele inregistrate in 2010”, declara Bogdan Cherciu, director de marketing Puratos Romania. De mentionat este ca, in anul trecut, Puratos a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 16,6 mil Euro.    
Anul acesta climatul economic fluctuant a avut drept consecinta dificultati in colectarea lichiditatilor de la clientii aflati pe piata din Romania. Cu toate acestea, printr-o politica interna riguroasa si o strategie de vanzari bine elaborata, "echipa Puratos este decisa sa continue cu maxima determinare efortul de consolidare a pozitiei sale pe pietele in care este prezenta, precum si politica sustinuta de dezvoltare a organizatiei", precizeaza  oficialii companiei. Drept urmare, de curand s-a  realizat joint venture-ul cu un reprezentant din Republica Moldova, Puratos-Mold, compania devenind astfel cel mai important furnizor de amelioratori de faina din zona, informeaza un comunicat al companiei.
Conform unor  studii efectuate de specialisti privind efectele crizei economice mondiale, consumatorul este din ce in ce mai atent la calitate  dar si la pret, aceasta tendinta transpunandu-se si pe piata produselor de panificatie.
Una din strategiile aplicate de Puratos pe piata din Romania consta in abordarea segmentului  HoReCa, un segment care prezinta un important potential de dezvoltare, prin intermediul retelei Selgros Cash&Carry.
“Politica noastra de extindere a fost demarata in acest sens, prin parteneriatul semnat cu importantul lant cash&carry. Desi in aceasta perioada, segmentul HoReCa nu inregistreaza cote impresionante ale vanzarilor, el se afla intr-o continua dezvoltare de care dorim sa profitam”, a mai spus Bogdan Cherciu.
Un alt pas important in dezvoltarea companiei il reprezinta extinderea partenerilor de export. In acest sens, belgienii vor sa se concentreze pe pietele tarilor aflate in vecinatatea Romaniei, precum Grecia, Bulgaria si Ungaria. Aceasta abordare va oferi companiei anumite oportunitati, printre care cresterea volumului vanzarilor, eficientizarea productiei, sursa de valuta.
xxxx
*
Puratos Group este un concern international cu sediul in Groot-Bijgaarden (Bruxelles) care produce materie prima pentru industria de morarit, panificatie, patiserie si ciocolaterie. Compania furnizeaza produse atat catre micii intreprinzatori, cat si catre retaileri si marile companii industriale. Dupa aproape un secol de activitate, grupul acopera cinci continente si are 63 de filiale si 53 de fabrici, in care lucreaza 5600 angajati. Produsele Puratos sunt vandute in peste 100 de tari, iar cifra de afaceri a grupului depaseste 1 miliard de Euro.                       PURATOS        
Bakery-266 industry_JPG_.jpg
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici