Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Management, încredere şi securitate în universul digitalTema principala a CeBIT  Managing Trust, este rezultatul unui proces amplu de cautare tematica, in care au fost implicati experti din intreaga lume, manageri de top ai bransei IT &C de la nivel international, precum si diferite categorii de utilizatori si, pentru prima data comunitatea consumatorilor. Cu cat increderea in solutiile si aplicatiile  bransei internationale de IT&C va fi mai mare, cu atat mai rapid va creste si economia mondiala. Este ceea ce sublinia in expunerea sa Martina Lubon, vicepreşedinte CeBIT DMAG.
"CeBIT şi-a fixat ca obiectiv  reducerea defazajului  dintre încrederea în tehnologiile moderne şi potenţialul de încredere propriu-zis de care sunt demne soluţiile digitale", a  mai spus Martina Lubon.
Un studiu actual al companiei  IT Symantec releva cat de mare este necesarul de actiune cu privire la securitatea in retea. Astfel, releva studiul, infractiunile online au cauzat anul trecut la nivel mondial, daune financiare de peste 114 miliarde de dolari.
Temele pentru anul 2012 sunt : retelele inteligente, noul mod de relationare fata de Cloud, Internetul, si stilul de viata precum si afacerile in retelele sociale.
"CeBIT 2012 va fi organizat in patru platforme orientate catre aplicatii :  CeBIT pro prezinta solutii de IT&C eficiente si sigure pentru companii, CeBIT gov. prezinta aplicatii IT&C pentru administratia publica si pentru domeniul sanatatii, CeBIT life aduce mai aproape conceptul de IT&C si informeaza asupra noilor modele de business, iar CeBIT lab prezinta solutiile IT&C deschizatoare de perspective, precum si tendintele viitoare", a precizat  Martina Lubon.
Increderea si securitatea in universul digital intereseaza deopotriva statul,economia si consumatorul ; iar solutiile si conceptele  in sensul  combaterii criminalitatii de pe Internet se afla in centrul preocuparilor de la CeBIT
CeBIT este  platforma  ideala unde ofertantii isi prezinta solutiile si serviciile. Mai mult, targul ofera conditii  optime pentru dialog comun care sa contribuie la consolidarea increderii. Toate acestea vor putea fi experimentate in cele patru platforme CeBIT.
La ediţia din 2012, se va organiza  si o piaţă a locurilor de muncă oferite de companiile participante la târgul de la Hanovra .
Conferintele globale reprezinta o alta componenta a CeBIT si se adreseaza  factorilor de decizie din companiile utilizatoare ale industriei si economiei IT&C, antreprenorilor si multiplicatorilor  interesati.
In  2012, partenerul oficial al CeBIT va fi Brazilia  iar, mai multe firme din această ţară vor  expune pe un spaţiu de 1.000 de metri pătraţi. Pana in prezent, la targul de la Hanovra s-au inscris 15 firme romanesti.
CeBIT  este cel mai important eveniment international; al industriei digitale la nivel mondial. 

  Cele 4 platforme CeBIT 2012                         
           pro.,gov.,lab.,life                                                                                    
  CeBIT pro, CeBIT lab, CeBIT life, CeBIT gov     


  CeBIT Global Conferences
   
           
  reporter nicolina garici
      21 noiembrie 2011


                                                                                   
                                                                                                                     

                

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici