Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Un nou brand de garantare XtraGarant


logo
XtraGarant isi propune sa acopere tot spectrul garantiilor de plata si al garantiilor comerciale,aducand doua noutati in acest domeniu  -o garantie sindicalizata,pe care o va emite impreuna cu una sau mai multe institutii financiare nebancare, precum si,
o garantie pentru plata chiriilor, informeaza un comunicat de presa
Conform statisticilor publicate de Asociatia Europeana a Institutiilor de Garantare, (AECM) la sfarsitul anului 2017, soldul garantiilor emise era de 125 miliarde euro. Cele mai active țari, din punct de vedere al ponderii garantiilor in PIB sunt Turcia (7,1%),  Italia (2,0%), Ungaria (1,9%) si Portugalia (1,8%).
In Romania piata garantiilor este inca la inceput cele trei fonduri de garantare, Fondul National de Garantare a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (FNGCIMM),Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) si Fondul Roman de Garantare a Creditului(FRGC) aveau impreuna un sold al garantiilor emise de 547 miliona euro,reprezentand 0,29% din PIB. Pe langa cele trei, mai exista un singur IFN care emite garantii. 
In acest context, IFN XtraFinance, institutie financiara nebancara cu capital 100%  autohton, a lansat marti, 3 iulie 2018,un nou brand de garantare sub numele XtraGarant.ce isi propune sa acopere tot spectrul garantiilor de plata si al garantiilor comerciale.
Noul instrument financiar, XtraGarant, securizeaza relatia dintre client si beneficiar si confera incredere in functionarea corecta a relatiilor contractuale dintre partenerii de afaceri. 
"Pentru realizarea obiectivelor pe care si le-a propus, XtraGarant va colabora cu toti partenerii de profil: clienti, agenti de intermediere, alte institutii financiare nebancare" a declarat la conferinta de presa Gheorghe Manole,Head of Department.
 
IFN EXTRA FINANCE SA
 
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici