Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2019

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Institutul Național de Statistică își închiriază sălile de conferință


 


 

 

 

 
 
Institutul  Naţional de Statistică își închiriază  salile de conferinta    
Publicat astăzi 3 ianuarie 2019

Imagini pentru poze cu  Institutul National de Statistica
 
 
Institutul Național de Statistică (INS) organizează o licitație publică cu strigare, pentru închirierea unor spații ce pot fi folosite pentru organizarea de evenimente, potrivit unui anunț al instituției.
”Spațiile care se închiriază sunt: Sala Amfiteatru, Sala Albastră și spațiul expozițional”, arată anunțul INS.
Licitațiile vor avea loc pe 7 și pe 21 ianuarie 2019. Documentația de atribuire este publicată pe site-ul Institutului Național de Statistică, www.insse.ro, dar poate fi solicitată și la sediul instituției.
Deschiderea plicurilor cu documentele de calificare depuse de ofertanți va avea loc pe 7 ianuarie 2019, la ora 10.00, respectiv pe 21 ianuarie 2019, la ora 10.00.
Prețul minim de pornire al licitației este de 2.950 lei, fără TVA, pentru Sala Amfiteatru, pentru închirierea timp de jumătate de zi, și de 5.900 de lei, fără TVA, pentru închirierea sălii timp de o zi.
În cazul Sălii Albastre, licitația pornește de la 650 lei, fără TVA, pentru închirierea sălii timp de jumătate de zi, și de la 1.300 lei, fără TVA, pentru închirierea sălii timp de o zi.
De asemenea, prețul minim de pornire al licitației pentru închirierea spațiului expozițional este de 2.150 de lei, fără TVA, timp de jumătate de zi, și de la 4.300 lei, fără TVA, pentru închirierea spațiului timp de o zi.
Se adaugă totodată o taxă pe clădire stabilită conform Legii 227/2015 privind Codul Fiscal în valoare de maxim 100 lei/reper/zi.
”Pasul de strigare inițial este de 5% din prețul de pornire. Următorii pași se vor calcula adăugând 5% la valoarea strigată anterior”, mai arată anunțul INS
 
 
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici