Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2021

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


De Ziua Mondială a Teatrului, Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” lansează campania ”De la TANASE IN DIRECT la VOI in CASE!”


 


 

 

 

 
 
De Ziua Mondială a Teatrului, Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” lansează campania ”De la TANASE IN DIRECT la VOI in CASE!” 
Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”  va marca această zi aniversară, simbolic, chiar în această seară, începând cu ora 18.00 când, pe rețeaua de socializare FB (https://www.facebook.com/TeatrulRevistaTanase/) va fi difuzată prima reprezentație a unui spectacol de Revistă cu momente artistice de mare succes. Cei mai îndrăgiți actori și interpreți, alături de Baletul și de Orchestra Teatrului vor ajunge în casele tuturor românilor și îi vor îndemna să pornească împreună într-o călătorie virtuală prin lumea fascinantului spectacol de Revistă, un gen unic în lume! Toți, cu speranța și dorința de a se întoarce cât mai curând în ”casa” lor și de a-și primi spectatorii așa cum se cuvine și așa cum au fost obișnuiți ori de câte ori au trecut pragul Sălii Savoy...
”Vrem să le dăruim românilor stropul de bucurie, de relaxare, de culoare și de savoare de care au atâta nevoie!” – a declarat actorul Vasile Muraru, Managerul Teatrului Tănase. ”Încercăm să redăm zâmbetul bucureștenilor și tuturor cetățenilor pentru care acum este vital să stea în case! Lansăm această campanie într-o zi de sărbătoare mondială a Teatrului, din dorința de a aduce un omagiu tuturor slujitorilor Thaliei, din partea celei mai vechi Instituții de cultură a Capitalei care, anul trecut a împlinit 100 de ani. Întreg colectivul nostru are acum ca unic obiectiv acela  de a-i încuraja și destinde pe toți cei rămași în case, dar și de a susține măsurile de siguranță luate în vederea reducerii răspândirii noului virus”.
Iată programul spectacolelor din campania ”De la TĂNASE, în direct la VOI în CASE” care vor putea fi vizionate gratuit în fiecare week-end, exact așa cum se desfășurau în timpul stagiunii:
Vineri, 27 martie 2020, ora 18:00 - Spectacol de Revistă - De la TĂNASE, în direct, la VOI în CAS
Sâmbătă, 28 martie 2020, ora 18:00 - Spectacol de Revistă - De la TĂNASE, în direct, la VOI în CASE
Duminică, 29 martie 2020, ora 18:00 - Spectacol de Revistă - De la TĂNASE, în direct, la VOI în CASE
Vă dăm așadar întâlnire, pe Facebook si Youtube, începând cu 27.03.2020, de la ora 18:00

 
 https://www.facebook.com/TeatrulRevistaTanase/https://www.youtube.com/channel/TeatrulRevistaTanase/
https://www.youtube.com/channel/UCiAEie5AA9kqYBMyYyrqCgQ

 Anul acesta, Mesajul Internațional pentru Ziua Mondială a Teatrului transmis de Institutul International de Teatru ITI, organismul teatral cel mai influent și cel mai reprezentativ, dar și de Organizația Mondială pentru Artele Scenice, aparține lui Shahid Nadeem, important dramatug pakistanez.
            Îl puteti citi integral, aici :
            https://www.uniter.ro/teatrul-ca-sanctuar-mesajul-pentru-ziua-mondiala-a-teatrului-2020-de-shahid-nadeem/
 


Oana GEORGESCU
Secretar Literar Artistic &PR 
Teatrul de Revistă „Constantin Tănase"
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici