Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2019

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Hsnovra - Târg al lemnului


Hanovra. Anul acesta, între 22 și 26 mai întreaga industrie a prelucrării lemnului se reunește la Hanovra: mai mult de 1 500 de expozanți din 45 de țări dar și vizitatori de specialitate din aproape 90 de țări se vor întâlni pe platforma expozițională de la Hanovra. Astfel, LIGNA reprezintă punctul internațional de întâlnire la nivel mondial al acestei branșe.   Expozanții își vor prezenta întrega expertiză și gamă de produse, soluțiile, tehnologiile și serviciile atât în cadrul celor 10 hale dedicate expoziției, cât și pe suprafața expozițională aflată în aer liber. Toți liderii de piață la nivel mondial vor fi prezenți cu standuri reprezentative în care își vor prezenta produsele și tehnologiile inovative. Alături de aceștia vor spune prezent și un număr de expozanți noi, dar și expozanții tradiționali, cu prezență constantă.  Acest aspect, precum și creșterea apreciabilă a suprafeței expoziționale fac din târgul LIGNA vârful de lance al inovației din branșa prelucrării lemnului și al silvilcurii.  
În acest an, organizatorii Deutsche Messe și VDMA – Asociația Producătorilor Germani de Mașini și utilaje pentru prelucrarea lemnului - propun un nou concept în ceea ce privește organizarea suprafeței expoziționale.  Conceptul de conținut al manifestării și, mai înainte de toate, noua organizare a suprafeței expoziționale au fost pe deplin îmbrățișate de toți participanții la târg. Situația conjucturală a branșei este bună și oferă multe șanse de afaceri pieței, iar LIGNA le reflectă perfect.  Expozanții prezintă o multitudine de inovații în jurul sistemelor inteligente și interconectate de producție, precum și noile concepte și idei pentru lanțul de valori al industriei prelucrării lemnului”, a spus  Dr. Andreas Gruchow, Membru al Consiliului Director al Deutsche Messe AG, cu ocazia Conferinței de Presă LIGNA, ce a avut loc în Hanovra. 
La Hanovra, în luna Mai, pe perioada celor cinci zile de târg vor fi prezentate: unelte inovative, mașini și instalații pentru producția individuală sau în serie, tehnologii de prelucrare a suprafețelor,  producția de materiale lemnoase, tehnologie pentru fabricile de cherestea, tehnologii de obținere a energiei din masă lemnoasă, componente pentru mașini și automatizări, precum și Tehnologie dedicate domeniului forestier. Toate acestea având rolul de a crea premizele unui drum de success către conceptul și totodată lumea    ”Industriei 4.0.”.  
„Aici vor fi prezentate soluții și aplicații, dar, în aceași măsură, se construiesc adevarate rețele de comunicare ce oferă perspective promițătoare pentru viitor - și asta pentru întreaga industrie a lemnului.“, a adăugat domnul Gruchow. 
La LIGNA Hanovra 2017, accentul se va pune pe conceptele inteligente pentru producția interconectată din cadrul  șirului de procese individuale aflate în lanțul de prelucrare a lemnului.  Soluțiile prezentate promit creștere și eficiență. 
 


 
 Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici