Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2022

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Conferința Națională "Noul normal în vânzări "
Conferința Națională “Noul normal în vânzări”, 

“Arta de a NU vinde” by Andrei Dunuță organizează pe 8 iulie 2022, la Pentagon Events din București, singura conferință de vânzări din România dedicată oamenilor de vânzări.
Conferința“Noul normal in vânzări” este un răspuns la frământările, nevoile și provocările oamenilor de vânzări din ultimii doi ani și totodată un instrument de repoziționare în acord cu schimbările pieței. 
“Să ții pasul cu piața nu a fost un lucru ușor, dar a fost ceea ce a făcut diferența între convențional și genial. Fiecare brand a avut modul său unic de a duce vânzările la rang de artă și de a se reinventa și abia așteaptă să pună pe masa conferinței toate strategiile.. (R)evoluția în vânzări începe de la agenda Evenimentului: un mix între teorie şi practică, un pachet all-inclusive pentru a porni spre cele mai înalte obiective de vânzări! 200+ participanți își vor ajusta traseul profesional prin viziunile de business inovatoare ale celor care au performat, prin insight-urile de la marile companii, prin sharing pe subiectele cele mai “fierbinți” ale momentului, prin pitch-urile de vânzare și workshopurile susținute.”, declară Andrei Dunuță, organizatorul Conferinței și unul dintre speakeri. 
Evenimentul îi pune față în fața pe oamenii de decizie de top care abia așteaptă să își dezvăluie așii din mânecă în legătura cu noul normal din companii, din online, din abordarile one to one. Vor oferi o zi de educație și motivație: Andrei Dunuță - Fondator Speakings & Arta de a NU vinde, Mihai Morar –Jurnalist, Om de radio, gazda podcastului "Fain&Simplu", Cristian China-Birta - Managing Partner Kooperativa 2.0, Eli Neicuț - Creator de Conținut Eli Vorbeste, Adriana Grigorescu - Director Comercial la Rompetrol Downstream, Daniel Dram - Director General la Amethyst Radiotherapy, Roxana Popescu - Director Vânzări la Avon România, Nicolae Damu - VP Office Network la TBI Bank, Nicoleta Sacu - Executive Director la BNI România, Sorin Draghici - Managing Partner la DWF și mulți alții. 
“Pe 8 iulie participanții au o ocazie unică de a-și alinia mindsetul, stilul și abordarea cu piața, în contextul noilor schimbări. Vor întâlni oameni care au soluții la problemele pe care caută să le rezolve, aflând toate secretele din spatele cortinei vânzărilor bine făcute. Vor pleca de la conferință cu un kit de informații și instrumente concrete pe care le pot aplica pe loc. Mai mult decat atat, au șansa să dezvolte relații pe termen lung și parteneriate relevante de business. Și, pentru ca educația se îmbină bine cu distracția, am pregătit și un party care va încununa momentele de de pe parcursul zilei.”, conchide Andrei Dunuță.  
Prețul biletelor variază între 250 lei și 500 lei. Detalii despre bilete șiconferință pe pagina de Facebook Andrei Dunuță sau pe pagina conferinței.  
Conferința “Noul normal în vânzări” este sprijinită de:sponsorul Rompetrol, susținătorul Radio ZU șipartenerii România TV, SăptămânaFinanciară, Coca-Cola HBC,Nutline România,Chio România, Kangen Water, Premier Catering & Events,Individo, Chateau Vartely Winery, Shoteria, Produse Moldovenești, Backstage Production Group, Urban Events.
Despre organizator
Andrei Dunuță este fondator SPEAKINGS & Arta de a NU vinde, antrenor de Public speaking & Vânzări, omul care și-a propus să schimbe vânzările în România şi România prin vânzări. Cu acest gând a dezvoltat brandul ADNV, care propune o nouă filosofie de a face vânzări prin workshopuri, bootcampuri, traininguri, cursuri și conferințe dedicate oamenilor de vânzări care își doresc să treacă la următorul nivel în vânzări.
 
Persoană de contact
Cristina Cojucar Toma
Managing Partner RV Events
cristina@replicavedetelor.ro
0721659514
 
 

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici