Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2019

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


A fost lansată la Bucureşti colecţia de Primăvară - Vară 2019 Replay


In magazinul Replay din AFI Cotroceni și-au dat întâlnire peste 80 de  persoane- jurnaliști de fashion și business, dar și figuri cunoscute din showbiz și antreprenoriat, pentru evenimentul de lansare a colecției primăvară-vară 2019, organizat de The Fashion Company, cel mai mare retailer din zona de sud-est a Europei și cel care deține magazinele Replay din AFI Cotroceni .Sweatshirt Replay(P) A fost lansată la București colecția Primăvară – Vară 2019 Replay
 
In cadrul evenimentului au fost prezentate articolele din noua colecție, piese ce reunesc diferite stiluri etnice, culturi, influențe din muzică și sport și care oferă nenumărate oportunități de a fi combinate. Astfel, Replay duce, prin această ultimă colecție, cercetarea și inovația la un nou nivel. 
Vedetele noi colecții rămân articolele din denim - IceBlast, Aged, Laserprint, sau Maestro– toate cu o atenție sporită spre protecția mediului.IceBlast presupune un tratament realizat cu cristale de gheață, care păstrează luminozitatea culorilor și prin care este economisită 80% din apa care ar fi fost folosită în mod normal în tratamentele tradiționale. 
Partea premium a colecției denim și autenticul ADN al mărcii este colecția Maestro, cu țesături puternice, îmbogățite cu inserții din piele și broderii. 
Colecția pentru femei cuprinde secțiunea BlackHoliday- unde găsim culori puternice și contrastante, Sport Deluxe – cu numeroase articole realizate țesătura din lână, cu perle atașate și broderii, CustomizedIcons – unde lumea army este refăcută cu noi culori și detalii din zona sport și ParadiseCove. 
La colecțiile de bărbați primează articolele în nuanțe de negru, tricourile din tricotaje și jachetele sport- atât  în versiuni de bază cât și în versiuni personalizate, articolele în culori nude și verde militar, însă nu lipsesc nici tricourile cu print-uri,  sau cămășile de tricot. Între articolele must have din cadrul colecției de bărbați SS19 se numără jacheta de biker din piele moale cu căptușeală din bumbac,tricourile polo dar și și puloverele cu fermoar.
Replay este un brand apreciat și purtat de numeroase vedete la nivel internațional,  ambasadorul brandului fiind chiar renumitul fotbalist Neymar. Acesta se află la al patrulea an de colaborare, iar de-a lungul timpului, alte nume mari ca Alessandra Ambrosio, Emili Ratajkowski, Adrian Brody, Irina Shayk, Mila Jovovich, Rita Ora, Ryan Reynolds, Kate Moss sau Leonardo di Caprio, au purtat și au promovat  hainele brandului italian. 
Articolele din noua colecție Replay pot fi găsite în magazinele din AFI Cotroceni și Park Lake Shopping Center 
Înființată ințial în Serbia, The Fashion Company este prezentă astăzi, ca lider absolut pe piața de fashion, în Croația, Muntenegru, Serbia, Macedonia. Compania este reprezentanta unor branduri  celebre, cum sunt Replay,Superdry, Diesel, Tommy Hillfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein, LiuJo, Timberland and Desigual.
 
nicolina gariciAlte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici