Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


S-a lansat RomWings Integrated Solutions o companie privată românească specializată în furnizarea mai multor game de servicii profesioniste în domeniul aviaţiei civile


Lansare RomWings
RomWings Integrated Solutions este o organizaţie care pune la dispoziţia celor interesaţi cunoştinţe teoretice şi/sau expertize, atât intreprinderilor de stat cât şi celor private, cu sediul în România sau în străinătate, cu sau fără background în aviaţie, deja active sau care urmează să intre pe piaţa de aviaţie sau să investească în industria aeronautică românească.    
 RomWings Integrated Solutions a luat naştere cu scopul de a compensa absenţa de pe piaţa românească a serviciilor de consultanţă în domeniul aviaţiei civile. Avand o experienţă complexă, compania este bine reprezentată în domeniu, funcţioneaza într-un mediu guvernat de legislaţiile Uniunii Europene care impune decizia fermă de a utiliza metode de management moderne, realiste şi flexibile, un mod de gândire strategic şi orientat către atingerea obiectivelor, pentru a acţiona şi controla procesele, îndeplinind totodată indicatorii cheie de performanţă.Compania oferă Consultanţă pe domenii  (Aeroporturi şi Heliporturi, Companii aeriene, Servicii navigaţie aeriană, reglementări aeronautice etc), elaborează Management de Proiect, oferă Soluţii Integrate dedicate şi organizează Evenimente din domeniul aviaţiei.  RomWings Integrated Solutions asigură monitorizarea industriei aviatice, elaborează studii, oferă soluţii practice şi optimizate, asigură managementul proiectelor, precum şi cooperarea cu alţi parteneri în cazul unor proiecte de amploare.
Multitudinea domeniilor de expertiză a partenerilor acoperă tot spectrul de activităţi în transportul aerian, inclusiv cadrul legislativ şi de reglementare, precum şi întocmirea contractelor şi a prevederilor contractuale. 
Coordonată de Florentin CHIVULESCU - RomWings President and CEO, echipa RomWings Integrated Solutions este formată din profesionişti talentaţi şi cu experienţă, din experţi de vârf în domeniul aviaţiei, care oferă servicii personalizate pentru fiecare client în parte. Toţi au urmat cursuri de specializare în ţară şi în străinătate şi deţin calificările corespunzătoare pentru a satisface necesităţile specifice şi complexe ale industriei de aviaţie, un background şi o expertiză impresionabile, gata să facă faţă unor noi provocări. 
"Specialiştii noştri pot oferi soluţii la cheie la solicitarea serviciilor specializate din partea clienţilor" a declarat la evenimentul de lansare a companiei, Florentin Chivulescu.
 este o companie privată românească specializată în furnizarea mai multor  game de servicii profesioniste în domeniul aviaţiei civile:
Management de proiect în domeniul aeronautic pentru toate etapele de dezvoltare;
Servicii de consultanţă pentru management şi afaceri în domeniul aeronautic;
Management integrat al proiectelor (investiţionale);
Soluţii de analiză de mediu pentru industria de aviaţie;
Suport în instruirea pentru operaţiuni aeronautice, precum şi elaborarea documentelor, manualelor şi procedurilor specifice.
La lansarea  RomWings Integrated Solutions au participat specialişti din domeniul Aeronauticii şi Aviaţiei româneşti, personalităţi din toate domeniile de activitate, reprezentanţi ai Instituţiilor oficiale etc.


poze_iepurasi (4)


 Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici