Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2021

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Demo Day
DEMO DAY
9 iunie 2021, ora 18:00
Universitatea Spiru Haret, prin centrul său antreprenorial USH Pro Business, organizează în data de 9 iunie a.c, ora 18.00, la sediul centrului din str. Ion Ghica nr.13 , et. 2, sala „Spiru Haret”, ziua demonstrativă (Demo Day), a primului său accelerator de afaceri pentru studenții universități, informeaza compania Proiectul USH Accel, primul accelerator universitar ca proiect de dezvoltare a aptitudinilor antreprenoriale, și-a deschis porțile pe 31 martie a.c., și pe parcursul a 2 luni și jumătate au avut loc sesiuni de întâlniri de succes, dintre studenți și mentori, experți din cadrul acceleratorului, sesiuni la care au început cursa spre o afacere de succes peste 100 de studenți. Acceleratorul a cuprins două faze - prima de pregătire şi instruire generală, iar a doua fază - de training-uri accelerate de business, pentru care au fost selectate 12 startup-uri. Pe parcursul programului studenții au învăța cum să valideze o idee, să dezvolte un produs, să-l testeze în piață, cum să aplice marketing-ul într-un business real, cum să creeze o firmă din punct de vedere legal, precum și despre partea financiară a unui startup. Acceleratorul realizat în colaborare cu Institutul de Excelență în Antreprenoriat, după concepția lui Matei Dumitrescu, reputat lider în astfel de activități, a beneficiat de mentori de excepție, inclusiv oameni de succes în afaceri din rândul foștilor absolvenți ai universității sau din ecosistemul antreprenorial al centrului USH Pro Business.
Acceleratorul nostru se apropie de sfârșit, fapt pentru care ne pregătim de ultima întâlnire DEMO DAY, eveniment în cadrul căruia studenții îşi vor prezenta ideile de business în faţa partenerilor, a investitorilor, oamenilor de afaceri în domenii similare proiectelor demonstrative, în alimentație, turism, design, IT&C și alte produse și servicii.
xxxxx

Universitatea Spiru Haret, prin centrul său antreprenorial USH Pro Business, organizează USH ACCEL în data de 9 iunie 2021 ora 18.00, la sediul centrului din str. Ion Ghica nr.13 , et. 2, sala „Spiru Haret” ziua demonstrativă (Demo Day) , a primului său accelerator de afaceri pentru studenții universității. Începând cu 31 martie a.c au avut loc sesiuni de întâlniri de succes, dintre studenți și mentori, experți din cadrul acceleratorului, sesiuni la care au început cursa spre o afacere de succes peste 100 de studenți. 
 Acceleratorul a fost împărţit în două faze - prima de pregătire şi instruire gene­rală, iar a doua fază - de  training-uri accelerate de business, pentru care au fost selectate 12 startup-uri. 
Pe parcursul programului studenții au învăța cum să valideze o idee, să dezvolte un produs, să-l testeze în piață, cum să aplice marketing-ul într-un business real, cum să creeze o firmă din punct de vedere legal, precum și despre partea financiară a unui startup. Acceleratorul  realizat în colaborare cu Institutul de Excelență în Antreprenoriat, după concepția lui Matei Dumitrescu, reputat lider în astfel de activități, a beneficiat de mentori de excepție, inclusiv oameni de succes în afaceri din rândul foștilor absolvenți ai universității sau din ecosistemul antreprenorial al centrului USH Pro Business.  
După ce mentorii au accelerat procesul de transformare a planului de afaceri într-un model de afaceri, care să facă față rigorilor pieței, prin validarea ideilor, a planurilor inițiale și sporirea atractivității lor, acum avem 12 proiecte atractive care vor fi prezentate și jurizate.
Ajunși la final, studenții îşi vor pre­zenta ideile de business în cadrul evenimentului Demo Day, în faţa partenerilor, a investi­to­rilor, oamenilor de afaceri în domenii similare proiectelor demonstrative în alimentație, turism, design, IT&C și alte produse și servicii. Vor fi  demonstrații de prezentare pentru cei care au convins cel mai mult și chiar prezentări de produse.
La eveniment este invitată  presa, iar la încheierea sesiunii vor fi decernate diplome și vom oferi un open buffet, prilej cu care vom degusta inclusiv produse ecologice având în vedere importanța acestor tipuri de produse în modelele de business propuse.

  

 


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici