Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Cea mai avansată tehnologie de radioterapie şi radiochirurgie în tratamentul cancerului, TrueBeam este disponibilă şi în România,în cadrul clinicii Neolife Medical Center


TrueBeam reprezintă o tehnologie de radioterapie inovatoare, de ultimă generație, in tratamentul cancerului, ce înglobează într-un singur aparat caracteristicile tuturor echipamentelor folosite în radioterapie.  
TrueBeam este unicul aparat din România şi din regiunea care include statele vecine. Acest sistem este superior altor acceleratoare liniare deoarece permite integrarea metodelor de radioterapie şi radiochirurgie într-un singur aparat, oferă o mai bună focalizare a fasciculului de radiaţii, reduce durata sesiunilor de tratament, precum şi numărul acestora. In prezent, există 10 astfel de aparate în Europa şi 30 în toată lumea, dar majoritatea spitalelor private încearcă şă îşi procure cât mai repede acest sistem performant, deoarece este cea mai revolutionara tehnologie de Radioterapie si Radiochirurgie in tratamentul oncologic, existenta in lume. TrueBeam oferă o serie de avantaje: 
Accelerează tratamentul prin tehnici „inteligente” de automatizare, imagistică, poziţionare şi reduce numărul de paşi necesari pentru tratament;
Oferă comoditate pacientului prin scurtarea perioadei de tratament de până la cinci ori, folosind modul FFF (Flattening Filter Free). Un tratament standard IMRT, care durează în mod normal 10-15 minute, se poate finaliza în mai puţin de două minute;
Tratamentul este eficientizat prin capacitatea de a administra doze mai mari într-un timp mult mai scurt. O operaţie complexă care durează între 40 de minute şi două ore, poate fi terminată în numai 20 de minute;
Creşte precizia găsirii zonei afectate şi lasă mai puţin timp mişcării tumorii în timpul administrării dozei: eroarea sistemului TrueBeam este sub un milimetru. Medicii pot trata cu mare precizie tumora dintr-un organ aflat permanent in mişcare.
Evenimentul de lansare a avut loc in Neolife Medical Center din Bucuresti, în prezenţa a 200 de personalităţi marcante ale sectorului medical, politic şi de business din ţară şi din străinătate. Prezent la eveniment, Dr Claudiu Tronciu, CEO Neolife Medical Center declara ca "aplicarea  acestui  concept modern de diagnostic şi tratament al cancerului, printr-o abordare integrată,  include cele mai noi echipamente şi terapii, acordarea de suport pacienţilor în suferinţă, dar şi echipe multidisciplinare, formate din medici români şi străini"
Neolife Medical Center România a fost investit ca centru de excelenţă regional în domeniul diagnosticării şi tratamentului general şi oncologic. Este o companie membră a grupului BOZLU din Turcia, care deține la nivel internațional 18 companii și 10 branduri, activând în domeniul sănătății și al serviciilor tehnologice și de la care au fost transferate tehnologii revoluționare, know-how medical internațional și echipe multidisciplinare mixte româno-turcești, cu expertiză în cele mai avansate proceduri de diagnostic și tratament la nivel internațional.
Aici, sunt aplicate cele mai avansate protocoale europene in tratamentul bolilor si, in mod special, al neoplasmelor. Echipe multidisciplinare de medici romani si straini, educati la cele mai inalte universitati de medicina din lume fac posibila, acum si in Romania, o medicina de 5 stele pentru pacientii clinicii.
"Misiunea noastra,  spunea dr. Claudiu Tronciu "este de a dezvolta si in  Bucuresti un centru regional de excelenta medicala, la aceleasi standarde cu cele de referinta din Europa.Centrul, structurat pe 3 etaje, dispune de cabinete ultramoderne, dotate complet pentru acordarea asistentei medicale pentru 20 de specialitati medico-chirurgicale, si de un laborator unde se pot recolta probe pentru cele mai noi si complexe analize de laborator" 
Divizia de Oncologie, utilata conform standardelor de excelenta in domeniu, ofera atat servicii de ambulator cat si de spitalizare de o zi. Tratamentele chimioterapice administrate in cadrul clinicii sunt preparate in conditii de maxima siguranta. Saloanele au 1-2 paturi, conditii maxime de confort, sisteme digitale de monitorizare a parametrilor hemodinamici, grup sanitar propriu, televizor. Mai mult, se ofera pacientilor si familiilor acestora o larga paleta de servicii de suport, precum consilierea si terapia.

Dr. Claudiu Tronciu,CEO Neolife Medical Center (stg). 
Academician Ionel Sinescu,rector UMF Carol Davila 
Bucuresti (drp) , prezenti la evenimentul de lansare 
TrueBeam

reporter, nicolina gariciAlte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici