Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2021

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Institutul Naţional de Statistică îşi închiriază cantina


Institutul Naţional de Statistică
institutul-national-de-statistica-1024x768.png | Click


Bun venit la Institutul Național de Statistică | Institutul Național de  Statistică
 
 Institutul Naţional de Statistică organizează o licitaţie publică în vederea închirierii prin licitație publică a spațiului cantină din imobilul proprietate publică a statului, aflat în administrarea INS.
Spațiul propus închirierii este o cantină pentru asigurarea serviciilor de alimentație publică de tip cantină contra cost pentru personalul propriu, vizitatori şi personalul altor instituţii colocatare din clădirea,  Ansamblul Ministere – Latura Nord, în suprafață totală de 958,51 mp, situat la subsolul clădirii INS.
Perioada de închiriere este de trei ani de la data semnarii contractului de închiriere.
Preţul minim de pornire al licitaţiei este de 3,15 euro/mp pe lună fără TVA. Criteriul de adjudecare va fi cel mai mare preţ al chiriei/mp/lună.
„Sub acest nivel nicio ofertă nu va putea fi acceptată. Pasul de strigare iniţial este de 5% din preţul de pornire. Următorii paşi se vor calcula adăugând 5% la valoarea strigată anterior”, arată anunţul INS.
Închirierea se face în scopul organizării în acest spaţiu a unei cantine, având drept obiectiv asigurarea serviciilor de alimentaţie publică de tip cantină contra cost pentru personalul INS, vizitatori şi personalul altor instituţii colocatare din clădirea Ansamblul Ministere-Latura Nord.
Orarul de funcţionare al cantinei este de luni până joi între orele 8.00 şi 16.30 şi vineri între orele 8.00 şi 14.00.
Solicitările de clarificări se vor adresa la adresa de e-mail: conferinte.ins@insse.ro, cu 7 zile lucrătoare până la data limită pentru depunerea ofertelor.
Data limită de depunere a ofertelor este 26 mai 2021, într-un singur exemplar, la  registratura Institutului Naţional de Statistică din bulevardul Libertăţii, nr. 16, sector 5, Bucureşti (nu la căsuța poștală).
În cazul în care în urma publicării anunţului de licitaţie nu au fost depuse cel puţin două oferte valabile, autoritatea contractantă este obligată să anuleze procedura şi să organizeze o nouă licitaţie în baza aceleiași documentații, în maximum cinci zile lucrătoare, la sediul Institutului Naţional de Statistică. În cazul în care, în cadrul celei de-a doua proceduri de licitație publică nu se depune nicio ofertă valabilă, autoritatea contractantă anulează procedura de licitație.
Şedința publică de deschidere a ofertelor va fi pe 27 mai 2021, ora 11:00, la sediul Institutului Naţional de Statistică.
Ofertanții pot depune contestaţii împotriva deciziilor de respingere a ofertelor, la sediul INS, în maximum două zile lucrătoare de la data primirii comunicării privind rezultatul licitației. Comisia de soluţionare a contestaţiilor va comunica rezultatul contestaţiei în termen de o zi lucrătoare de la data soluționării.


                 

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici