Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2019

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


România pentru a șaptea oară la EXPO REAL München


Logo Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România)

Pentru a şaptea oară consecutiv AHK România (Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană) organizează standul comun al României la Expo Real.
Târgul Expo Real, aflat anul acesta la a 21-a ediţie, reprezintă pentru co-expozanţii noştri o oportunitate excelentă de a întâlni şi interacţiona cu peste 41.500 de participanţi din 75 de ţări, fiind un pandant al networking-ului  internaţional, al proiectelor de anvergură, al investiţiilor şi finanţărilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanţului de valori din domeniu -  de la dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanțatori,la regiuni economice şi oraşe - transformând expoziţia într-un eveniment unic pe piaţa internaţională.
Din standul României cu coordonatele A1.234 fac parte următorii reprezentanți ai autorităților locale care sunt în căutare de investitori interesaţi de amplasamente la noi în ţară: Consiliul Judeţean Bacău, Consiliul Judeţean Suceava, Industrial Park East European Border Siret, Consiliul Judeţean Iaşi, Municipiul Iaşi, Municipiul Bucureşti Primăria Sectorului 5, Municipiul Constanţa, Portul Constanţa şi Agenţia pentru Dezvoltare Socio-Economică Hunedoara împreună cu 6 primării din Valea Jiului.Coexpozanţii din mediul economic privat, având ca activități de bază dezvoltarea de parcuri industriale, servicii logistice integrate, servicii de proiectare și arhitectură, construcții civile și industriale și consultanță juridică, sunt: Alma Consulting SRL, Plana-Innova SRL, Rec Partners GmbH, SCP Stratulat Albulescu SCA, WDP Development Romania SRL şi Zacaria Group. 
Ca și în anii trecuţi, România va fi prezenţă în programul târgului de conferinţe de specialitate, ce reuneşte peste 400 de experţi, cu conferinţa ”Romania: new market dynamics and opportunities”, dedicată promovării avantajelor competitive ale României. Aceasta va avea loc în data de 8 octombrie (17:00 - 17:45),în zona Discussion & Networking Forum,hala A1.Speakerii invitaţi sunt: Hedwig Höfler, Head of Investment Management, CA Immo; Dr. Marcel Ionescu-Heroiu, Senior Urban Development Specialist, World Bank Group; Thanos Efthymiopoulos, Managing Director Greece, Investments & Finance Romania, Sonae Sierra; Cătălin Jalobă, Head of Real Estate Finance, BCR Erste Group, şi moderatorul, Andreas Schiller, redactor șef al SPH Newletter şi Schiller Publishing House. În cadrul conferințeiPrimaria Sectorului 5 va lansa cel mai important proiect de investiții și dezvoltare urbană din România.
„Cifrele record pentru EXPO REAL 2017 au reafirmat poziția expoziției ca cel mai important eveniment de profil din Europa: 2.003 de expozanți înseamnă o creștere de 13% față de anul trecut. Cei peste 41.500 de participanți reprezintă o creștere de aproximativ 6,1% ", a declarat Klaus Dittrich, președinte și CEO al Messe München, despre ediţia din anul 2017. "Cifrele înregistrate reflectă flotabilitatea pieței imobiliare. În același timp, participanții la târg sunt evident conștienți de diverșii factori care pot influența acest boom", a subliniat Dittrich. Aceeași tendință crescătoare se previzionează și pentru ediția din acest an a târgului.
Despre Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană
Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) este reprezentanța oficială a economiei germane și totodată cea mai mare Cameră de comerț bilaterală din România. AHK România aparține, alături de Camerele de comerț și industrie germane (IHK), rețelei globale a Camerelor de comerț germane bilaterale, reunite sub umbrela Uniunii Camerelor de Comerț și Industrie din Germania (DIHK). Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, înființată în 2002, numără peste 600 de firme-membre și oferă companiilor o platformă importantă pentru networking, schimb de informații și experiențe. Prin serviciile pe care le oferă și prin evenimentele pe care le organizează, AHK România susține activ companiile germane la intrarea lor pe piața românească și este totodată partener al firmelor românești interesate de piața germană. În România AHK se implică activ în implementarea sistemului dual de învățământ după model german prin inițiativa EduPro și a înființat platforma GreenTech econet romania, cât și o Curte Permanentă de Arbitraj. 
Mai multe informații găsiți în pagina de internet: www.ahkrumaenien.ro. Ne găsiţi de asemenea în Social Media, pe Facebook şi LinkedIn / ahkromania.
 
Carmen Kleininger
Presă şi Relaţii Publice
Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană
 

Imagini pentru nicolina garici
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici