Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Campania "Iubesc Vinul Romanesc" editia a 7-a a Salonului de Vinuri VINTEST "VIN DE CRĂCIUN"– Vinul,Arta și Design-ul sticlei și al etichetei,arhitectura cramei"


Program VINTEST 2017

Salonul de vinuri VINTEST București,este un eveniment care face parte din eforturile depuse în campania „Iubesc vinul Românesc” o campanie de suflet prin care incercam sa educam si sa informam publicull arg cu privire, la consumul vinurilor romanesti, cu care ar trebui sa ne mandrim. Vinul trebuie sa devina un brand national. 
„Ne propunem ca prin acest salon să venim mai aproape de consumatorul final, să-l educăm cu privire la consumul vinului autohton.Vorbim de vin cu denumire de orgine controlată - DOC, vin cu indicație geografică - IG,vin varietal, dar mai important, e vorba de vinul nostru românesc.”, a declarat la conferinta de presa  Lucia Pirvu, expert degustător și organizatorul salonului de vinuri VINTEST București. 
Imagini pentru iubesc vinul

Si in aceasta an continuam Campania IUBESC VINUL ROMANESC si invitam producatorii de vin, spumante, frizante, distilate, recunoscuti prin portofoliul lor, pentru a participa la Vinul, Arta si Design-ul sticlei, etichetei, arhitectura cramei - VIN DE CRACIUN.
In cadrul Expozitiei, producatorii de vin vor avea ocazia sa isi prezinte diversitatea de vinuri, spumante, frizante, distilate. Sticlele pozitionate in aceasta expozitie, vor constitui un abecedar al formei sticlei, etichetei, capsulei, dopului, vor ave apovestea lor. Pe parcursul celor 3 zile, producatori de vin, spumante, frizante, distillate, vor angaja degustari de produse.In ficarezi vor avea loc concursuri sondaj, prezentari si totodata degustari de vin.
Evenimentul se va incheia cu surprize mult asteptate, tombole, extrageri speciale atat pentru publicul iubitor de vin, profesionist, mass-media. 
În cadrul salonul de vinuri VINTEST vor putea fi degustate mai mult de 200 de vinuri de la crame cu vinuri din soiuri de viță-de-vie cu renume.Printre expozanții de anul acesta se numară.Casa De Vinuri Cotnari, Clos Des Colombes, Comuna Prundeni, Cotnari, Crama Dealul Dorului, Crama Gabai, Crama Hermeziu, Crama Histria, CramaViisoara, Domeniile Anastasia, Domeniile Urlati, Jidvei, Vinarte, Vincon Romania, 1000 De Chipuri.
Pe lângă posibilitatea de a interacționa direct cu producătorii de vin preferați sau de a descoperi soiuri noi de vin la standurile expozanților, organizatorii salonului VINTEST București le oferă tuturor iubitorilor de vin un motiv în plus pentru a vizita salonul din această toamnă. 
Prin cumpărarea unui bilet, vizitatorii au posibilitatea de a participa la o tombola speciala organizata cu aceasta ocazie, de asemenea vor fi si premii pentru, profesionisti si mass-media. În plus, vizitatorilor li se vor pregăti multe alte surprize pe parcursul  evenimentului
Astfel, Casa Razesului din jud. Suceava( ofera premiul I, 3 zile /2 nopti cazare, in regim Ultra All Inclusive), Premiul II este oferit de H. Roman Plaza(cazare cu demi pensiune si o cina traditionala laHanul Ancutei), iar Premiul III este oferit de H Valea cu Pesti/Casa Domneasaca(Cazare cu mic dejun si acces la piscina, sauna si Jacuzzi).
Salonul VINTEST se desfăsoară în acest an la emblematica Sala Expozitionala a Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu ”din București, strada Academiei nr. 18-20, sector 1, în perioada 15-17 decembrie 2017.
Cei dornici să deguste și să cumpere măcar o sticlă sau două, deosebită,  pentru Sfânta Masă de Crăciun, sunt asteptați de vineri până duminică, între orele 10.00 – 18.00 la ”IUBESC VINUL ROMÂNESC – VIN DE CRĂCIUN”. Un bilet de intrare costă20 lei, pentru care fiecare vizitator primește câte un pahar de vin suvenir pentru multiple degustări încadrul salonului.
Pentru mai multe detalii despre Salonul de vinuri Vintest și campania Iubesc Vinul Românesc vă invităm să accesați pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/vintest/.
 
Programul Salonului Vintest 2017 
 
VINERI, 15 decembrie
11:00 – Deschiderea evenimentului
13:00 – Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
15:00 - Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
16:00 – Identifca Marca Etichetei ( concurs )
17:00 – Lansare de Carte – Marian Constantinescu
 
SÂMBĂTĂ, 16 decembrie
10:00 – Deschiderea oficială a evenimentului
13:00 – Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
15:00 - Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
16:00 – Identifca Marca Etichetei ( concurs )
17:00 – Lansare de Carte – Mihail Gălățanu
 
DUMINICĂ, 17 decembrie
10:00 – Deschiderea evenimentului
13:00 – Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
14:00 - Concurs Sondaj „Vinul, Artă și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectură cramei"
15:00 – Identifca Marca Etichetei ( concurs )
16:00 – Expoziție Grafică – Cristian Topan
17:00 – Tombolă – Iubesc Vinul Românesc
18:00 – Închiderea evenimentului.

reporter- nicolina garici


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici