Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


J’Info Tours a lansat noul program de fidelizare și politicile de discount pentru 2018


 
 
Imagini pentru poze jinfo tours   Imagini pentru poze jinfo tours
                           Carmen Pavel, directorul J’INFO TOURS 
 
J’Info Tours a lansat  noul program de fidelizare și politicile de discount pentru 2018. 
Achizițiile de vacanțe tip early booking au crescut în ianuarie 2018 cu 40% față de ianuarie 2017, iar la sfârșitul lunii martie prognozăm o creștere de 45% față de anul precedent. Încă de acum doi ani, piața ne-a arătat că românii preferă să-și cumpere vacanțele din timp. În 2016 și respectiv 2017, achizițiile de vacanțe au crescut, în  perioada ianuarie-martie, cu 35%.
"Ofertele J’Info Tours, promovate în primul trimestru al anului,aduc un beneficiu considerabil turiștilor. Aceștia nu pot da greș cu alegerea lor, fiindcă pot verifica, pe îndelete, pachetele de vacanță, pot afla  toate detaliile produselor dorite și găsesc locuri disponibile în destinațiile cele mai căutate" a declarat Carmen Pavel, directorul Companiei J’Info Tours.
Anul acesta, J’Info Tours vine cu o provocare. Bugetul pentru noul program de fidelizare, împreună cu politicile de discount este constituit din suma pe care o alocam, anterior, prin participarea la târgul național de turism. Lansăm, cu această ocazie, proiectul “Târg la noi acasă”, care se va desfășura la toate birourile noastre din Bucuresti, Brașov si Constanta, precum și la birourile partenerilor nostri, în perioada 19 – 24.02.2018.
La 28 de ani de activitate, J’Info Tours își răsplătește turiștii fideli. Acasă, sau la birou, informați-vă corect asupra tuturor detaliilor rezervării și achiziționați, fără stres sau emoții călătoriile dorite. Programele tip circuit beneficiază de o reducere aniversară de 28%. La sejururi, reducerile ajung la 60%, în functie de produsul cumpărat. Anul acesta, preconizăm că vom atinge o cifră de afaceri de 80 de milioane de lei.
Reamintim J’INFO TURISTILOR că îi așteptăm să se înscrie, în continuare,  la unul din programele noastre:
J’INFO FAMI - program dedicat familiilor și care oferă copiilor chiar și vacante gratuite;
J’INFO SENIOR - dedicat atât seniorilor, cât și însoțitorilor acestora, care, pe lângă reduceri și facilități speciale de confort, infotripuri, permite și plata în rate; 
J’INFO ADVENTURE - asigură, pe lângă reduceri și tarife speciale, consiliere din partea cunoscătorilor și a celor care au inspectat destinațiile, pentru a satisface cererile iubitorilor de adrenalină.
J’INFO SCHIOR - oferă gratuitate la transportul echipamentelor sportive, informații de la cunoscători referitoare la zonele schiabile din toata lumea;
J’INFO SUPERTURIST -  reduceri speciale pentru cei care călătoresc cu noi de cel puțin 20 de ani, sau care au efectuat 50 de vacanțe prin agenția noastră.
Voucherul de călătorii cadou reprezintă un motiv să le oferi celor dragi vacanțe memorabile. Programul de noutate în acest an: Convinge un prieten să călătorească împreună cu tine și beneficiezi de un procent suplimentar de reducere, procent pe care poți să îl împarți cu prietenul tău, dacă vrei!
 
redactor -nicolina garici  

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici