Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


MANAGEMENTUL CĂLĂTORIILOR LEISURE NOUL TREND IN TURISMUL ANULUI 2017


 
 
Imagini pentru poze jinfo tours   Imagini pentru poze jinfo tours
                           Carmen Pavel, directorul J’INFO TOURS 

Asistam in acest an la o transformare majora in modul de abordare a turistului modern , maturizat si rafinat si care nu-si mai
doreste doar informatii despre preturi si destinatii, ci isi doreste o consiliere activa a modului in care turistul sa-si investeasca banii in vacante.
In ziua de azi fluxul de informatii despre destinatii turistice si despre preturile aferente serviciilor necesare pe parcursul vacantei este atat de mare si de divers incat poti gasi chiar informatii contradictorii despre acelasi serviciu ceea ce neprofesionistului ii poate crea o mare dilema.
In acest context, J’INFO TOURS investeste in pregatirea personalului propriu,trimitindu-i la traininguri specializate in managementul calatoriilor in scopul de a le crea noi abilitati in modul de lucru . Numai in acest an se vor  investi in aceste programe de pregatire 200 000 lei.
J’INFO TOURS isi propune in acest an o investitie cu 30% mai mare fata de anul trecut in publicitatea pe canalele social media.Dorim in acest fel ca informatia sa ajunga mai repede la consumator si sa atragem mai multe conversii.       
"In anul 2016 ne-am lansat noul site cu vanzare on-line a cazarilor,transportului aerian traditional si low cost,circuite exotice,culturale, sejururi charter si activitati la destinatie. Am obtinut astfel o crestere cu 40% a vanzarilor on-line, creandu-ne o perspectiva de trecere in perioada urmatoare de la turismul traditional la turismul on-line ceea ce pentru J’INFO TOURS este o prioritate de dezvoltare", a declarat la conferinta de presa Carmen Pavel, fondatoarea si directorul companiei J’INFO TOURS.
J’INFO TOURS lanseaza in 2017 un produs nou pe piata romaneasca - „VACANTELE ROMANTICE”, adica vacante exclusiv pentru cuplurile care-si doresc o revigorare a relatiei, oferindu-le locatii si cazari exclusiv pentru cupluri si care au programe speciale de terapie de cuplu. Preturile pentru astfel de vacante incep de la 880 euro/cuplu incluzand cazare masa si transport",  a mai spus  Carmen Pavel.
Strategia de dezvoltare  J’INFO TOURS pentru perioada 2018-2020 se bazeaza pe investitii majore in tehnologie specifica, respectiv peste 2 milioane de Euro, bani pe care ii atragem atat din piata de capital cat si din fonduri europene, si in publicizarea produselor noastre pe canalele social media in proportie de 80%.        
J’INFO TOURS lider in turismul romanesc s-a infiintant in 1990 si a devenit partener al liderului mondial in business travel management HRG in 2000 s-a dezvoltat in domeniul pregatirii personalului in domeniul turismului incepand cu 2007 si detine proprietati in domeniul ospitatitatii din 2006, fiind astfel singurul agent economic din industria turismului dezvoltat echilibrat si stabil.

Imagini pentru poze j'info tours            

Imagini pentru poze j'info tours

redactor -nicolina gariciAlte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici