Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2022

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Adama, cel mai important dezvoltator imobiliar


 Pentru acestă ediție, Adama a pregătit oferte speciale adresate exclusiv vizitatorilor Timon ce vizează ansamblurile  Evocasa Armonia, Evocasa Optima și Evocasa Selecta. Conform experienței edițiilor anterioare, cele mai căutate apartamente sunt cele cu 2 și 3 camere. Tocmai de aceea, Adama oferă prețuri speciale pentru Evocasa Armonia atât pentru apartamentele cu 2 camere- 62.300 EUR+5%TVA, cât și pentru cele cu 3 camere - 87.561+TVA. Ansamblul rezidențial Evocasa Armonia, situat în cartierul Titan, la doar 5 minute de stația de metrou este ales în mod special de tinerele familii, datorită accesibilității la mijloacele de transport în comun, școli și instituții medicale, dar și suprafeței mari ocupate de parcuri. Aflat tot în sectorul 3, cel mai verde sector al capitalei, în apropierea parcului Titan, ansamblul rezidențial Evocasa Optima beneficiază la tiMOn de un preț de 57.115 EUR+5%TVA,  pentru  apartamentele cu 2 camere, în timp ce prețul pentru apartamentele cu 3 camere este de 87.999EUR+TVA. Apartamentele cu 2 și 3 camere includ soluții de comunicare moderne, dotări prevăzute pentru aer condiționat, parchet, bucătărie mobilată și utilată, sistem de încălzire, băi echipate și uși securizate.
Dacă cele două ansambluri rezidențiale, Evocasa Optima și Evocasa Armonia sunt căutate pentru prețurile accesibile  adresându-se în mod special tinerelor familii cu copii, Evocasa Selecta este ansamblul rezidențial de lux Adama, amplasat în centrul orașului, chiar langă Foișorul de Foc, căutat în special pentru designul deosebit, dar și pentru amplasamentul său central de pe Bulevardul Ferdinand. Evocasa Selecta este o clădire elegantă, cu 77 de apartamente de lux, situată în centrul orașului, iar oferta prezentată la tiMOn pentru apartamentele cu 2 camere este de 90.738 EUR+TVA.
 De aceste prețuri speciale vor beneficia doar participanții la târgul Timon, ofertele speciale având valabilitate până la sfârșitul lunii Mai.
“Pentru ediția din această primăvară ne-am gândit ca visurile să devină realitate pentru toți cei care-și doresc un apartament conform propriilor exigențe. Am pregătit oferte pentru fiecare dintre cele trei ansambluri tocmai pentru a îndeplini toate solicitările categoriilor noastre de public. Suntem siguri că și de această dată, standul nostru, va atrage mulți vizitatori, dar și oameni pregătiți să facă  pasul cel mare în perioada imediat urmatoare, și anume să profite de ofertele speciale la achiziționarea unei locuințe”, declară Asher Lax, VP Marketing&Sales Adama.
 
                                                     Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici