Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Vodafone România lansează Supernet™4.5G și oferă în premieră o nouă generație de viteze de date mobile
Reteaua mobila Vodafone poate susţine viteze de până la 800 Mbps cu telefoanele existente acum pe piataReteaua mobila Vodafone poate susţine viteze de până la 800 Mbps cu telefoanele existente acum pe piata -smartphone-uri = de pe piata in care s-au implementat soluţii tehnice noi specifice reţelelor 5G.
Supernet™4.5G oferă clienților optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătățită integrată în rețea și lățime
de bandă mai mare
Supernet™4.5G este prima rețea mobilă care a demonstrat viteze în sfera a 800Mbps utilizând un smartphone lansat comercial
Campania de lansare a Supernet™4.5G include jocul mobil „RaceReady Vodafone” care oferă lecții de condus defensiv pe Transfăgărășan realizate de campionul de raliu Titi Aur
Reteaua mobila Vodafone poate susţine viteze de până la 800 Mbps cu telefoanele existente acum pe piata =smartphone-uri =in care s-au implementat soluţii tehnice noi specifice reţelelor 5G.Informatia a fost transmisa in cadrul unei conferinte de presa de catre Cătălin Buliga, directorul tehnic, compania Vodafone care a si  realizat live un test cu un terminal Samsung Galaxy S8 Telefonul a descărcat date la o viteză de  740 Mbps ruland o versiune  de software - ce îi permite să exploateze noile  tehnologii.
„Ca urmare a investițiilor permanente în rețea suntem în măsură să oferim clienților cea mai bună experiență mobilă și cele mai mari viteze comerciale de date mobile din România. Este pentru prima dată când o rețea mobilă din România oferă viteze comerciale din sfera vitezelor Gigabit, creând astfel puntea dintre 4G și 5G iar la sfarsitul acestui an noua tehnologie urmează să fie disponibilă pentru clienţii Vodafone, după ce compania sud coreeană va finaliza testele" a mai spus Cătălin Buliga.
„La scurt timp după repoziționarea de brand, care are la bază o abordare optimistă asupra felului în care tehnologia și viețile noastre vor evolua în viitor, anunțăm evoluția Supernet™ 4.5G, o dovadă clară a angajamentului făcut de noul brand. Este modul nostru de a ne invita clienții să se bucure împreună cu noi de viitor, cu ajutorul inovațiilor tehnologice”, a precizat  Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.
Clienţii Vodafone care au achiziţionat telefoane Samsung din gama Galaxy S8 de la companie au primit o nouă versiune de software, ei având acces la viteze de descărcare a datelor de până la 500 Mbps.iar clientii care nu au achizitionat mobile Samsung S8 de la Vodafone trebuie sa ajunga la un service al operatorului pentru a le fi instalate versiunea de software ce le va permite accesarea vitezelor de până la 500 Mbps.
Lansarea Supernet™ 4.5G este promovată printr-o campanie de comunicare care include jocul mobil „RaceReady Vodafone”, ce oferă lecții de condus defensiv pe Transfărăgășan pentru toți utilizatorii, acestea fiind realizate de campionul de raliu Titi Aur. Campania este derulată în TV, print, outdoor și digital și este construită în jurul mesajului „Rețeaua ta de viitor te susține cu viteză și securitate pentru experiențe de ultimă generație. Hai să ne bucurăm împreună de viitor. Ready?”. Spotul TV ilustrează o întrecere spectaculoasă între campionul de raliu Titi Aur, la volanul unui autoturism pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din țară, și gameri români care au concurat în timp real în cadrul jocului mobil, pe replica virtuală a traseului, prin intermediul conexiunii Supernet™ 4.5G. Jocul „RaceReady Vodafone” este disponibil gratuit pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare iOS și Android.
Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date mobile și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 30 iunie 2017, Vodafone Group avea 523,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 18,5 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.
 
reporter - nicolina garici
 

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici