Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2017

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Calculatoare dăruite şcolilor de către Profi


126 de scoli vor fi dotate cu retele moderne de netbook-uri si alte 126 de scoli vor primi cate un videoproiector in cadrul campaniei “PROFI te premiaza!”. Magazinele PROFI desfasoara aceasta campanie in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in perioada 13 august – 15 noiembrie.
"Anul trecut, in urma primei editii a campaniei, aproximativ 130.000 de elevi au dobandit acces la conditii de invatat mai bune prin intermediul tehnologiei donate de magazinele Profi. Am marit numarul premiilor de la 201, cate au fost in 2011, la 252 in 2012,in valoare de aproape 600.000 euro si, invitam toate scolile cu predare la clasele I-VIII sa participe la competitie. Ne propunem  sa contribuim la mai buna pregatire a unui numar cat mai mare de elevi din Romania”, a declarat la conferinta de presa, Pawel Musial, Directorul General al companiei PROFI Rom Food.
"Intr-o societate modernă, este necesar dar si benefic ca societatile de afaceri să se implice în sprijinirea de proiecte sociale. Ne-am dori ca exemplul de responsabilitate sociala dat de magazinele PROFI sa fie urmat de cat mai multe companii,  in scopul ridicarii standardelor invatamantului romanesc",a precizat Tania Sandu, Director pentru invatamantul preuniversitar, in cadrul Ministerului  Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
La conferinta de presa au participat si cadre didactice din Bucuresti si  judetul Cluj - Napoca.
Aurelia Vidovici,directoarea scolii nr.113 din  Bucuresti spunea ca, scoala a castigat 15 netbook-uri si un laptop pe care le foloseste in laboratorul de Informatica, fiind deosebit de utile elevilor, iar Ofelia Cornelia Popa, directoarea scolii generale din Panticeu, judetul Cluj, castigatoare a unei retele de netbook-uri in competitia din anul trecut  afirma ca va participa si in acest an pentru a castiga din nou.
"In cadrul campaniei “PROFI te premiaza!”, la nivelul fiecaruia din cele 126 de magazine PROFI existente in momentul de fata, va fi decernat cate un premiu intai (o retea compusa din 15 netbook-uri, un laptop si un router WiFi) si un premiu doi (un videoproiector). Numele scolilor castigatoare va fi decis prin vot de catre cei care frecventeaza magazinele respective", a mai spus oficialul companiei Profi,  Pawel Musial.
Oportunitate initiativei Profi reiese si din  cercetarea  realizata de MEDNET Marketing Research Center în luna iulie a.c. conform careia 82% dintre parintii elevilor de gimnaziu considera ca utilizarea calculatorului si a unor programe educative interactive ajuta la fixarea cunostintelor dobandite in scoala. Aceeasi cercetare mai releva ca 42% dintre acestia considera ca in scoli sunt insuficiente calculatoare pentru nevoile actuale.
Campania se desfasoara cu sprijinul sponsorilor gold QUADRANT, CAROLI PROD 2000; silver P&G, KANDIA&SUPREME , ROMAQUA, MORARIT PANIFICATIE BANEASA , HENKEL, FRIESLAND CAMPINA ROMANIA, RADIC STAR si bronz COLGATE, UNILEVER, precum si al partenerilor media Libertatea, Libertatea pentru femei, Libertatea de Duminica, Libertatea Weekend, Bravo Girl si Avantaje.


reporter- nicolina gariciAlte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici