Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2019

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Preşedinţia Consiliului UE | Reuniunea COSAC începe luni, la Parlament. Participă Călin Popescu-Tăriceanu şi Corina Creţu


Steagurile Romaniei si UE, precum si logo-ul oficial al presedintiei rotative, proiectate pe cladirea Palatului Victoria
Reuniunea preşedinţilor Conferinţei Organelor Specializate în Afaceri Comunitare şi Europene (COSAC) va începe, luni, la Parlament, cu o dezbatere despre politica de coeziune. La evenimentul organizat în cadrul Preşedinţiei Consiliului UE, vor participa Corina Creţu şi Călin Popescu Tăriceanu..
Reuniunea este primul eveniment pe care Parlamentul, respectiv Senatul, îl organizează în cadrul Preşedinţiei rotative a Consiliului UE deţinută de România pentru un mandat de şase luni. Cu acest prilej, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va susţine, luni, o alocuţiune în plenul Senatului, începând cu ora 9.00.
Cu toate că pe programul oficial al reuniunii apare şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, care ar fi trebuit să ţină un discurs, la deschiderea evenimentului, în locul acestuia va vorbi vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, căruia liderul PSD i-a delegat atribuţiile.


 


  

 
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici