Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Mai multe competiții de genul Family Run


Mai multe competiții de genul Family Run, spunea Elisabeta Lipa, Ministrul Tineretului si Sportului. Mișcarea este extrem de importantă la orice vârstă, iar aceasta ar trebui conștientizat de toată lumea.In consecinta,evenimente precum crosul Bucharest 10k&Family Run ar trebui să fie cât mai dese. 
'Este un eveniment extraordinar de frumos, care a adunat foarte multă lume la startul competiției. Un lucru inedit este acela că au fost mai multe probe, de la cursa bebelușilor, la cea a familiilor cu copii, până la 10.000 metri, lucru care a plăcut multora, deoarece s-a putut alege din mai multe variante. Ne-a plăcut ceea ce am văzut, vedem lumea că se mișcă și cred, din punctul meu de vedere, că ar trebui să avem mult mai multe competiții de genul acesta, care să scoată oamenii din casă și să-i invite la mișcare. Probele, care au plecat de la o distanță scurtă și până la 10 km — numai când pronunți 10 km te sperie gândul că trebuie să alergi atâta—, dar când ai posibilitatea ca în această distanță să și mergi, să-ți iei și copilul, toată familia, ai altă stare de spirit de a te alinia la startul întrecerii și cu siguranță, din cei 10 km, îi alergi aproape pe toți".
Elisabeta  Lipă, a dat startul la ''Cursa Familiilor'' din cadrul competiției  Bucharest Running Club. Mai mult, Lipa a mai spus ca 
"este pentru prima dată când a reușit să mobilizeze atât colegi din Ministerul Tineretului si Sportului cât și miniștri din Cabinetul Cioloș, care au participat la diferite probe".
Pentru buna si reusita organizare a acestei competitii, Elisabeta Lipa a felicitat-o pe fosta  campioană olimpică Valeria Răcilă van Groningen și echipa sa.

Imagini pentru Poze de la maratonul Bucharest Running Club mai 2016
Valeria Răcilă van Groningen

"Importanța mișcării pentru sănătate este vitala a declarat  Valeria Răcilă van Groningen. Incercăm să mobilizam familiile ca să facă mișcare.Trebuie să adoptăm un stil de viață sănătos, copiii trebuie scoși din casă, este important să se miște în aer liber.Sperăm ca în viitor să se dezvolte acest eveniment, ca și semimaratonul și maratonul. Am început cu un număr mai mic de alergători dar cu timpul a crescut participarea. Maratonul a ajuns la 12.000, semimaratonul la peste 10.000, sperăm ca și această cursă de 10 km să aiba succes în viitor. Anul acesta am avut sportivi din Kenya, Etiopia, Maroc, Anglia, programul este înscris la AIMS și este organizat ca orice mare eveniment din lume.Sperăm să-l continuăm și in anii viitori'', a mai spus Valeria Răcilă van Groningen.
 

nicolina garici Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici