Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Bucharest RUNNING CLUB anunță calendarul competițiilor pentru 2018


    OMV Petrom Bucharest Half Marathon #RunInBucharest  
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România omologate internațional, a s anunțat calendarul evenimentelor și noutățile pentru anul 2018.
Calendarul Bucharest Running Club pentru anul acesta este: 1 aprilie-UNIQA Asigurări Bucharest 10K&FAMILY RUN, 12-13 mai-Volkswagen Bucharest HALF MARATHON și 13-14 octombrie-Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON. 
Volkswagen România, unul dintre partenerii tradiționali ai curselor Bucharest RUNNING CLUB, a decis ca în 2018 să devină sponsor oficial al Semimaratonului București, numindu-se astfel, Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
Bucharest RUNNING CLUB anunță obținerea statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism), certificare acordată Maratonului București, intrând astfel în circuitul de clasificare al Federaţiei Internaţionale de Atletism (IAAF), a declarat la conferinţă de presă, Valeria Răcilă, preşedinta Asociaţiei Bucharest Running Club (ABRC).
"Anul trecut la Maratonul Bucureşti am avut doi reprezentanţi de la IAAF, iar azi am primit certificatul Bronze Level. Iar acest certificat se dă maratoanelor organizate la nivelul AIMS ((Asociatia Internationala a Maratoanelor si Semimaratoanelor) şi IAAF. Suntem foarte bucuroşi că am obţinut acest certificat. Sperăm ca acesta să fie un prim pas, iar mai târziu să urcăm spre Silver şi Gold Level. La cursa de 10 kilometri traseul din acest an nu se va schimba prea mult, doar startul se va lua de-a lungul Parcului Izvor. De asemenea, la Semimaraton încercăm să ducem traseul spre nordul oraşului. Vreau foarte mult ca după şapte ani şi Semimaratonul să meargă spre nordul Bucureştiului pentru ca sportivii străini să vadă cea mai frumoasă parte a oraşului" a mai spus Valeria Racila. 
Managerul general al Asociaţiei Bucharest Running Club, Paolo Ottone, a spus că :" în 2018 nu vor mai fi invitaţi la cursa 10K&Family sportivi de elită străini, urmând a se acorda mai multă atenţie atleţilor români. Am decis ca la cursa 10K&Family să nu invităm sportivi de elită, în special pe cei din Africa, aşa că vom acorda o atenţie specială sportivilor români care vor lua startul. In 2018 vrem să ne concentrăm mai mult asupra sportivilor şi să facem acele modificări pentru a le oferi curse mai rapide şi servicii mai bune. Vrem să le oferim o experienţă cât mai bună la Bucureşti şi vom încerca să promovăm mult mai mult cursele noastre în străinătate", a precizat Ottone.
 
reporter -nicolina  gariciAlte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici