Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Cei mai tineri piloţi profesionişti de drift din Europa concurează în week-end pe circuitul de la Prejmer


Bulgăroaica Kristalina Stefanova (15 ani) şi românul Alin Grădinaru (16) sunt cei mai tineri piloţi profesionişti de drift din Europa în momentul de faţă, iar ambii vor participa în acest week-end, pe circuitul de la Prejmer, la prima etapă a Campionatului Naţional de Drift 2016. În total, cei mai buni 45 de piloţi români şi bulgari se vor duela în celebrele battle-uri la evenimentul braşovean, acolo unde accesul publicului va fi gratuit.
Kristalina este deja cunoscută publicului din România după ce luna trecută a participat la International Grand Prix, cucerindu-i pe cei aproximativ 8.000 de spectatori de-a lungul celor două zile de concurs. Tânăra de la Sud de Dunăre concurează pe un Nissan S13, de 450 de cai putere, şi este pregătită chiar de tatăl ei, Krasimir Stefanov, unul dintre cel mai bine cotaţi piloţi bulgari ai momentului. "Mi-a plăcut atmosfera de la Bucureşti şi organizarea. De data aceasta, sper să pot pilota şi mai bine", a spus aceasta.
Cel mai tânăr român de pe grila de start va fi Alin Grădinaru, cel care la 16 ani a adunat şi patru titluri de campion naţional la motocross. Bucureşteanul a început driftul în urmă cu 2 ani şi jumătate, iar în palmaresul său se regăseşte şi un Top 8 la Drift Community Grand Prix 2014. După ce la începutul acestui an a fost actor principal în fimul "La Limită", Alin, al cărui mentor este chiar mama sa, Maria Zăulean, se află la primul eveniment de drift din 2016. "A fost o pauză mai lungă pentru mine, dar am făcut upgrade maşinii, iar planul meu este să termin în top acest sezon", spune şi Alin, care va pilota un BMW de 350 de cai putere.
Printre piloţii înscrişi la prima etapă a sezonului se numără instructorii Academiei de Drift, Gabi Imre şi Marius Mitrache, campionul naţional en-titre Sorin Ene, Ramona Rusu - campioana Queen of Europe 2014, bulgarul Stefan Stefanov - câştigător International Drift Grand Prix, experimentaţii Răzvan Frăţianu, Cătălin Trifan, Ilarion Grigorici şi Alex Ciulean, dar şi tinerii Iulian Jumuga şi Andreas Oprişan, ocupanţii primelor două locuri la ultima etapă organizată la Prejmer, în toamna anului trecut.
Runda de la Prejmer va începe sâmbătă, cu sesiunile de antrenamente libere, de la ora 10.00, iar calificările sunt programate pentru aceeaşi zi începând cu ora 16.00, pentru debutanţi, respectiv ora 17.30, pentru profesionişti. Celebrele battle-uri vor avea loc duminică, de la ora 13.00, pentru debutanţi şi de la ora 15.20 pentru clasa Pro, iar ceremonia de premiere este programată pentru ora 18.00. În total peste 18.000 de cai putere se vor dezlănţui la evenimentul organizat de Romanian Drift Community şi Amuse Event Management. (Pro Sport)
 
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici