Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Lidl inaugurează primele 11 magazine în Bucureşti şi în ţară


Lidl a  intrat pe piata  romaneasca in anul 2010 achizitionand  107 magazine Plus Discount.   Reteaua din Romania  cuprinde in prezent 118 magazine. Asa cum declara la conferinta de presa, Sergiu Fala, membru Consiliu de conducere expansiune &servicii centrale " compania va mai construi încă 17 magazine, în Suceava si Constanţa, o parte dintre acestea se vor deschide pana la sfarsitul acestui an. O data cu inaugurarea celor 11 magazine, compania Lidl lanseaza prima sa campanie de imagine, care va fi derulata in toate mediile de informare atat in Romania cat si in Polonia, Cehia si Slovacia".

Magazinele Lidl  au acces optim din arterele de circulatie avand intrari si iesiri degajate.Fiecare magazin dispune de cca. 100 de locuri de parcare . In interior, culoarele  largi , aranjarea ordonata a produselor in spatiul generos de vanzare, permit o orientare simpla, fireasca. In ceea ce priveste gama de produse, 80% dintre ele sunt marca proprie iar furnizorii  CrisTim, Al­balact, Angst, Vel Pitar, Titan sunt  nume binecunoscute in industria alimentara romaneasca.  Marfurile existente in magazin sunt proaspete,de calitate si la preturi ce sfideaza  concurenta. 

"Bineinteles , ca, in magazin se gasesc si produse din alte tari precum Italia, Spania, Cehia, Ungaria sau Germania, Lidl avand peste  1.300  tipuri de produse la raft " a precizat Marek Bona , membru al Consiliului de conducere achizitii marfa. Fiecare magazin are  cca 40 de salariati iar în ultimele luni Lidl  a angajat  inca  800 de oameni, ajungând  in final la un total de  2.000  de angajati repartizati in magazine, centre regionale de distributie dar si in sediul central. 

Lidl  va continua  investitiile in Romania  si, asa cum afirma  Friedrich Fuchs , Presedintele Consiliului de conducere, " acestea se vor indrepta catre  dezvoltarea reţelei  şi  a trainingului  angajaţilor" .

Tot ce-i mai bun in Romania, Tot ce-i mai bun in Europa -  este sloganul  sub care fiinteaza compania Lidl. Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene. Are peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a 9.000  de magazine.  Cu cei peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti  de produse alimentare la nivel mondial.

Reporter Nicolina Garici
6 septembrie 2011


 
 

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici