Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


CORINA ELENA BADEA – dublă lansare de albume AUTOGRAF DE CANTAUTOR” şi “COLINDE CU AROMĂ DE SĂRBĂTORI”


Imagini pentru Poze Corina elena badea                    Imagini pentru Poze Corina elena badea
La Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei" o nouă lansare -  eveniment: albumele „Autograf de Cantautor” şi „Colinde cu aromă de Sărbători”, produse de Casa de Discuri EUROSTAR.
La evenimentul care a fost  moderat de Octavian Ursulescu (el semnează de altfel şi o documentată prezentare în booklet), au fost prezenti  reprezentanţi din show-biz, colegi de breaslă, compozitori, colaboratori, prieteni dragi ai artistei.
„Autograf-ul de Cantautor” conţine „cântece cu chitara şi cu aromă de cireşe amare pentru prieteni speciali”. 
Luni, 27 noiembrie, tot binecunoscuta casă de producţie a lansat albumul "Mi-e dor..." al Anastasiei Lazariuc, un ”Best of” ce include mari şlagăre ale artistei, semnate atât de compozitori basarabeni (Eugen Doga, Ion Aldea Teodorovici, Anatol Raiburg, Petre Teodorovici, Iurie Sadovnic), cât şi de Adrian Romcescu, Nicolae Caragia, Gheorghe Gheorghiu. Versurile cântecelor sunt semnate de marele Grigore Vieru, bun prieten al solistei, dar şi de Dumitru Matcovschi sau George Ţărnea. 
Casa de Discuri EUROSTAR a aniversat 25 de ani de la înființare şi a fost distinsă cu ”Premiul Discului” la Gala Premiilor Anuale ale Revistei „Actualitatea Muzicală” a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România pe anul 2016, ediția a XXVII-a. În ultima vreme, EUROSTAR a editat şi lansat câteva zeci de albume consacrate în special muzicii uşoare româneşti, dar şi un album Eugen Doga, fiind la ora actuală singura casa de producţie ce acordă atenţie creaţiei originale. Între producţiile notabile notăm albumul dublu Florin Bogardo, albumul dublu Stela Enache (cu unul din discuri conţinând piese de Florin Bogardo, iar celălalt de diverşi alţi compozitori), albumele de autor Adrian Enescu, Marina Voica, Virgil Popescu, Dumitru Lupu, Mihai Vanica, Nicolae Caragia, Margareta Pâslaru, Corina Chiriac sau cele consacrate interpreţilor – Mirabela Dauer, Alexandru Jula, Silvia Dumitrescu, Oana Sîrbu, Ileana Şipoteanu, Marian Stere, Ioana Sandu, Carmen Rădulescu, Aurel Moga, Sergiu Cioiu, Anastasia Lazariuc.

Oana Georgescu, PR Specialist

 

 
           
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici