Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2021

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Consultații stomatologice gratuite în 20 de orașe din România, oferite prin Programul Zâmbete Colgate


Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizează, în perioada octombrie-decembrie 2017, Programul Zâmbete Colgateprin care oferă consultații stomatologice gratuite în 20 de orașe mici din 10 județe ale României, informeaza un comunicat de presa 
Programul face parte din campaniaRomânia merită zâmbete Colgate,care a pornit căutarea poveștilor din spatele zâmbetelor românilor și va continua misiunea Colgate de educare a oamenilor în privința importanței vizitelor regulate la dentist și a igienei orale zilnice de la o vârstă fragedă. Eleviiînscriși vor beneficia de consultații stomatologice profesionale gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, lecții de igienă orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.
„În fiecare an dezvoltăm programe și campanii care ne ajută la îndeplinirea misiunii de a oferi românilor zâmbete Colgate sănătoase. În acest an, am lansat campania România merită zâmbete Colgate prin care am demarat Programul Zâmbete Colgate dedicat elevilor.Pe lângă lecțiile educaționale de igienă orală pentru copii, pe care le organizăm de mai bine de 25 de ani, în 2017 facem un pas înainte și mergem în școli din 20 de orașe pentru a oferi consultații stomatologice gratuite, acolo unde este mare nevoie de astfel de inițiative. Prin acest program, vom continua să informăm comunitățile pe plan local despre cât de important este să ai o igienă orală corectă. Vrem să le mulțumim celor de la Crucea Roșie Română pentru sprijinul imeans acordat de-a lungul anilor și suntem încântați să lucrăm cu o organizație care se ocupă de programe în beneficiul comunității”, a declarat la conferinta de presa,Frederik Ortiz – Manager General Colgate-Palmolive România.
„Un zâmbet are puterea de a crea schimbări în viețile noastre, dar și în viețile celor apropiați nouă. Este important să ne amintim să zâmbim în fiecare zi, dar în același timp nu trebuie să uităm de îngrijirea zâmbetului. Sunt mândră că fac parte din acest proiect prin care Colgate încurajează copiii să învețe mai multe despre importanța îngrijirii dinților de la o vârstă fragedă pentru a-i păstra sănătoși. O dantură sănătoasă în copilărie înseamnă încredere de sine mai târziu, dar și lipsa unor probleme dentare dureroase la maturitate. Programul Zâmbete Colgate pune accent pe îngrijirea orală corectă și cred că acest lucru este important atât pentru copii, cât și pentru părinții lor, deoarece îi face conștienți de importanța igienei orale timpurii și de rutina zilnică necesară prin oferirea de sfaturi folositoare”, a menționat Andra Măruță, Ambasador al campaniei România merită zâmbete Colgate. 
Programul Zâmbete Colgate, cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie Română din țară, se desfășoară în perioada 7 octombrie – 17 decembrie șioferă consultații stomatologice profesionale copiilor din clasele primare 0-IV. Programul se desfășoară în 20 de orașe mici din 10 județe ale României: Iași (Târgu Frumos, Pașcani), Arad (Chișineu Criș, Nădlac), Bihor (Beiuș, Marghita), Bacău (Dărmănești, Buhuși), Galați (Tecuci, Galați), Botoșani (Bucecea), Dolj (Filiași, Băilești), Vâlcea (Drăgășani, Horezu), Buzău (Nehoiu, Râmnicu Sărat) și Brăila (Însurăței, Brăila).Pe lângă consultații, copiii au  parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde se întâlnesc cu îndrăgitul Doctor Măseluță.
„Suntem mândri de parteneriatul de lungă durată cu Colgate în inițiativele educaționale și ne bucurăm să fim alături și în acest nou program, care oferă consultații stomatologice gratuite în zone unde este mare nevoie de astfel de proiecte. Sunt încrezător în faptul că Programul Zâmbete Colgate va crea schimbări în viața copiilor și a părinților lor și îi va face mai conștienți de igiena orală”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română. 
Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informații despre programul Zâmbete Colgate, accesați www.zambetecolgate.ro.
În paralel, Colgate® desfășoară Programul Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a ajuns la cea de-a 25-a ediție de la implementare. Colgate® a livrat cu succes mesaje educaționale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, număr care va crește în acest an cu 200.000 de elevi din școli din toată țara, din zona urbană și cea rurală. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.
Despre Colgate-Palmolive
Colgate-Palmolive este liderul mondial în îngrijirea orală, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea orală în lumea întreagă. Compania are branduri de top în categorii de paste de dinți și periuțe de dinți în diferite părți ale lumii, branduri recunoscute pe plan internațional: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser ™, Sensitive Pro-Relief ™, Max White One®, Elmex® , Meridol® și Duraphat®. Dezvoltarea cu succes a Colgate-Palmolive continuă prin lansarea de produse inovatoare și un angajament puternic față de dentiști, pacienți și comunitățile lor. Colgate-Palmolive România se implică activ şi investeşte anual într-o serie de programe educaţionale adresate publicului larg, în care sunt implicate mediile universitare şi profesionale medicale, toate având ca scop îmbunătăţirea parametrilor sănătăţii orale pentru populaţia din România.
Despre Crucea Roșie Română
Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizație umanitară care funcționează neîntrerupt din 1876 în scopul prevenirii și alinării suferințelor oamenilor, fără nici o deosebire în ceea ce priveste naționalitatea, rasa, religia, vârsta, sexul, apartenența militară, socială sau politică.
Prin activitățile pe care le desfășoară contribuie și la ameliorarea stării de sănătate, la prevenirea îmbolnăvirilor si la alinarea suferințelor prin programe de întrajutorare în beneficiul colectivității. Proiectul de educație pentru sănătate desfășurat împreună cu Colgate este parte din această componentă importantă a activității organizației.
 
reporter -  nicplina garici


 
 

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici