Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


SPECTACOLUL EXTRAORDINAR “LACUL LEBEDELOR” cu participarea excepţională a prim-soliştilor de la Teatrul BOLSHOI şi Teatrului Regal de Balet "Coroana Baletului Rus din MOSCOVA


Lacul Lebedelor - Balet pe gheață la Sala Palatului pe 15 ianuarie 2018
“Lacul lebedelor” - cel mai apreciat balet al tuturor timpurilor revine pe scena Sălii Palatului cu o distribuţie de excepţie: Anghelina Vlashinets şi Ivan Alekseev, prim-solişti ai Teatrului Bolshoi, acompaniaţi de peste 35 de solişti ai The Royal Moscow Theatre - The Crown of Russian Ballet.
Astfel povestea prinţului Siegfried şi a prinţesei Odette va fi magistral interpretată sub îndrumarea lui Anatoly Emelianov, după coregrafia clasică a lui Marius Petipa. 
Anatoly Emelianov este fondator al The Crown of Russian Ballet – Teatrul Coroana Baletului Rus din Moscova, aceasta devenind în scurt timp una dintre cele mai respectate companii de balet din lume. A fost distins cu titlul de Cavaler al Ordinului “Al doilea Diaghilev” pentru contribuţia adusă culturii ruseşti.  A absolvit în 1991 Perm State Choreographic College, una dintre cele mai importante şcoli de balet din Rusia de unde au pornit stele ale baletului Mondial - Nadejda Pavlova, Olga Chenchikova, Lyubov Kunakova, Galina Shlyapina, Stanislav Isaev, Marat Daukaev, Nataliya Balakhnichova, Ekaterina Berezina, Tatyana Gurianova, Tatyana Predeina, Elena Kulagina, Nataliya Moiseeva, Vitaly Poleschuk ş.a. Şi-a început cariera la Teatrul de Operă şi Balet din Nizhny Novgorod, a fost solist al Teatrului Muzical pentru Copii din Moscova, apoi a devenit solistul Teatrului Naţional de Balet din Moscova şi al companiilor de dans The Moscow City Ballet si The Metropolitan Classical Ballet din SUA. În 2001 a absolvit Facultatea de Coregrafie din cadrul Academiei Ruse de Arte şi Teatru din Moscova, iar din 2002 este Director Artistic şi coregraf al Teatrului Regal de Balet "Coroana Baletului Rus" din Moscova – unul dintre cele mai renumite din ţară şi din lume şi Director al Festivalului Internaţional de Balet "Constellation Russia".
Despre ANGELINA VLASHINETS
Originară din Moscova, a absolvit în 2008 Academia de Coregrafie din Moscova (clasa Irina Procofieva) şi este angajată în trupa de Balet a Teatrului Balshoi, unde joacă în numerpase producţii. A cucerit la Soci, Rusia Premiul I la concursul internaţional "Young Ballet of the World", organizat de maestrul coregraf de talie mondială Iurii Grigorovici, una dintre cele mai importante 
personalități din lumea baletului, care, timp de trei decenii a condus compania de balet a Teatrului Bolșoi din Moscova. 
IVAN ALEKSEEV
Născut la Voronezh, Rusia a absolvit în anul 2005, Scoala de Coregrafie din oraşul natal (pedagog Ludmila Savova) şi a devenit solist al baletului teatrului din oraşul natal. A jucat mai multe roluri, preferatul său fiind prinţul Siegfried din "Lacul lebedelor". In 2007 efectuează cu teatrul un turneu în SUA, iar evoluţia sa şi mai ales prezenţa scenică au fost remarcate şi apreciate în cronica din publicatia "New York Times". Un an mai târziu obţinea premiul III la concursul internaţional  “Young Ballet of the World" care s-a desfasurat la Soci, Rusia. Din 2011 este angajat al trupei de balet a celebrului Teatrul Balşoi.
“Lacul lebedelor” este un spectacol inegalabil jucat pe toate marile scene ale lumii de pe toate continentele. 
Spectacolul va avea loc duminică 11 noiembrie 2018, ora 19.00 la Sala Palatului din Bucureşti. 
 Biletele se găsesc la Sala Palatului, Stația de Metrou Unirii 1 și online pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, entertix.ro, iabilet.ro, vandbilete.ro.
XXXXX
Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus menţionate care sunt recomandate de către societatea organizatoare - pentru a se evita cumpărarea unor falsuri, şi nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul în care, totuşi, s-au achizitionat biletele şi din alte puncte decât cele agreate, cumpărătorii sunt rugaţi să sune înainte de ziua spectacolului la unul dintre numerele de telefon de mai jos, pentru a verifica autenticitatea lor:
0722.408.143 / 0745.171.770

Oana Georgescu PR SPECIALIST
 
 Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici