Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2022

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


TEATRUL de REVISTĂ ”Constantin Tănase” București, în premieră la NOAPTEA MUZEELOR 2019


Imagine similară
                        Imagini pentru poze cu teatrul de revista la noaptea muzeelor
Sâmbătă 18 mai 2019, începând de la ora 21.30 și până după miezul nopții, vedetele teatrului de Revistă, artiști, instrumentiști și dansatori, vor încânta publicul cu momente artistice, cu povești și povestiri, cu reprize de dans, muzică live, cu expoziții de fotografie și de costum  In Memoriam Stela Popescu, Nae Lăzărescu și Cristina Stamate, tururi ghidate și cu o atmosferă unică. Totodată, în Sala Savoy se va derula proiecția filmului ”Popeasca”, dedicat marii actrițe și realizat de nepoata sa, regizoarea Stanca Radu.
CALEA VICTORIEI 33 – ISTORIA LOCULUI, ISTORIA SUCCESULUI este evenimentul pe care îl propune celebra instituție de cultură și care se dorește a fi o întâlnire de suflet între publicul vizitator și artiștii teatrului.
v  Sala SAVOY, Calea Victoriei nr. 33
v  Orar: 21.30 – 00.30 
Pe durata întregului eveniment vor avea loc, simultan, reprize artistice de câte 30 de minute în fața teatrului – pe Calea Victoriei, în foyer și în sala Savoy.
v Sub genericul ISTORIA DANSULUI, dansatori și balerini profesioniști vor susține demonstrații și sesiuni de inițiere în tainele dansului (vals, tango, give, dans modern s.a.) cu implicarea directă a spectatorilor care vor fi răsplătiți pe loc cu invitații la spectacolele stagiunii 2019.
v  Actorii VASILE MURARU și VALENTINA FĂTU vor prezenta o scurtă ISTORIE a teatrului de revistă, a clădirii de poveste situată pe una din cele mai vechi și mai cunoscute artere ale  Bucureștilor și a celor 100 de ani de când era pusă piatra de temelie a Grădinii „Cărăbuș” și a primului teatru de revistă cu o activitate neîntreruptă de două decenii.
v  Despre ISTORIA SUCCESULUI cu invitat special  ALEXANDRU ARȘINEL, povestind în stilu-i caracteristic, cu vervă , haz și cântec,  despre cei 60 de ani ai săi de carieră și 80 de ani de viață....
V  Sub genericul MUZICA, CEA MAI FRUMOASĂ DINTRE ISTORII, Orchestra Teatrului de Revistă va interpreta șlagăre și melodii din Bucureștii de altă dată, piese îndrăgite de marele public, care fac parte din ISTORIA  muzicii ușoare românești.I
v În foyerul Salii SAVOY, membri ai orchestrei Teatrului vor întâmpina oaspeții cu muzică de café-concert; vizitatorii vor avea ocazia să admire expoziția de fotografie IN MEMORIAM dedicată marilor actori STELA POPESCU, NAE LAZARESCU și CRISTINA STAMATE, dar și o expoziție de costume de scenă ce au aparținut celor care au contribuit la scrierea ISTORIEI Revistei, un gen unic în lume.
v  In Sala SAVOY va fi difuzată proiecția filmului “Popeasca”, un documentar dedicat marii actrițe STELA POPESCU, realizat si regizat de Stanca Radu, care propune publicului un film-portret emoționant despre bunica sa, cu materiale inedite de arhivă, cu interviuri, confesiuni și cu secvențe din spectacole de teatru și film în care a jucat bunica sa. ”Un film despre o Stela Popescu pe care doar cineva care o cunoaște atat de bine ca propria nepoata ar putea-o scoate la iveală”… Simultan, vor avea loc tururi ghidate, prezentările fiind făcute în limba română și limba engleză.
Gazde și amfitrioni vor fi actori ai Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”!
VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!
Ceaiul și biscuiții, ca pe vremuri, sunt din partea casei!
”Noaptea Muzeelor este un eveniment care contribuie la conturarea identitatii noastre culturale europene” – Audrey Azoulay, Ministrul Culturii si Comunicarii din Franta.
Inițiată de Ministerul Culturii și Comunicării din Franța si patronată în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes european desfășurat la nivel international și aflat anul acesta la a 15-a ediție. Mii de muzee și instituții culturale din zeci de țări europene și nu numai îți aprind luminile și deschid porțile în aceeași noapte. Milioane de europeni sărbatoresc cultura ieșind pe străzi în aceeasi noapte, însoțiți de prieteni și familii. In Romănia, evenimentul este organizat de către Rețeaua Națională a Muzeelor din România, membru in conducerea celei mai mari retele pan-europene a muzeelor Network of European Museum. 
“Noaptea Muzeelor este un eveniment așteptat de toată lumea. În București, avem un număr de 50 de spații înscrise, iar în țară peste 100 de muzee și entități culturale diverse, cu reprezentare în 32 de județe. Suntem cu adevărat încântați că există atât de mult interes pentru acest eveniment și ne dorim ca publicul să perceapă muzeele ca pe niște spații primitoare, pe care să le viziteze frecvent” -  a declarat Dragoș Neamu, managerul Nopții Muzeelor.
Pe lângă TEATRUL de REVISTĂ ”Constantin Tănase”, există o serie de spații nou intrate în circuitul Nopții Muzeelor, printre care se numără Muzeul de Artă Recentă (MaRe), Muzeul Recordurilor Românești, Muzeul Tablourilor în Mișcare, oferit de Qreator, dar și Cel mai mic muzeu mobil, organizat de Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. Acesta va fi un muzeu itinerant, cu expuneri la Muzeul Național al Țăranului Român și Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, trecând pe la Muzeul Național “George Enescu” și Muzeul Colecțiilor de Artă, până la platoul Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” și Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu.
 
TEATRUL de REVISTĂ ”Constantin Tănase” București
CALEA VICTORIEI 33 – ISTORIA LOCULUI, ISTORIA SUCCESULUI - NOAPTEA MUZEELOR 2019
Acces: gratuit
Orar: 21.30 – 00.30
Adresă: Sala SAVOY, Calea Victoriei nr. 33, sector 1, Bucuresti
Email:  pr@teatrultanase.ro

Oana GEORGESCU
Secretar Literar Artistic &PR Teatrul de Revistă „Constantin Tănase"
Calea Victoriei nr. 33, Sector 1, Bucureşti  
 


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici