Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Dezvoltatorii imobiliari scad preturile special pentru tIMOn


In acest moment, stocul de locuinte existente pe piata este de 9006 unitati. 90% dintre ofertele existente se regasesc la tIMOn. Pretul mediu pe metru patrat construit a scazut cu 12% fata de anul anterior. La tIMOn, acestor preturi istorice li se adauga reduceri de pana la 25% oferite exclusiv vizitatorilor targului. Comparativ cu anii anteriori, dezvoltatorii imobiliari prezenti la tIMOn au inteles care este trendul pietei si si-au adaptat ofertele la posibilitatea de cumparare a clientilor. In cadrul targului au aparut si oferte la apartamentele de 3 camere incepand de la 62.000 de euro.
"Ajutati de ultimele 3 editii ale tIMOn, dezvoltatorii au inteles ca trebuie sa se adapteze la posibilitatea de cumparare a pietei. Ne bucuram sa constatam ca reunim in targ 90% din ofertele existente pe piata imobiliara bucuresteana si sa constatam ca tIMOn a devenit evenimentul de referinta al acestei piete. Consider ca preturile oferite la aceasta editie vor fi extrem de atractive pentru cumparatori si ne asteptam la o crestere a vanzarilor ca urmare a targului”, a declarat  Vlad Vlasceanu, directorul tIMON. Anul acesta s-a inregistrat o scadere de 12% fata de 2010 in ceea ce priveste pretul mediu pe metru patrat la locuintele noi, mentinand pentru inca un an trendul descendent al preturilor din sectorul imobiliar. Totusi, tocmai aceste scaderi de pret au ajutat la cresterea rulajului in vanzari. Cele mai mari scaderi de pret s-au inregistrat in zonele de est si vest, acestea ajungand sa fie cu 17,3%, respectiv cu 12,8% mai mici decat anul anterior. Desi situatia dificila din sectorul rezidential a fortat unii jucatori sa iasa din piata, noi dezvoltatori au intrat cu succes. Asadar, in iunie 2011 s-au inregistrat 117 ansambluri rezidentiale finalizate sau foarte aproape de finalizare, in crestere cu 13, iar totalul ansamblurilor anuntate a ajuns la 152, ceea ce reprezinta 11 noi jucatori. Dintre cele cu potential de vanzare, 78% au unitati disponibile, reprezentand 32% din totalul unitatilor la vanzare in 2011. Stocul de locuinte pentru vanzare este de 9006 unitati, in scadere fata de anul trecut, in ciuda rezilierilor de mari dimensiuni din partea investitorilor sau a noilor oferte intrate pe piata. I
n ultimele 15 luni, numarul de vanzari care   care a fost comunicat de catre dezvoltatori, insumat pe Bucuresti, ajunge la aproximativ 4300 tranzactii.  Targul imobiliar national tIMOn, va reuni cea mai mare oferta imobiliara si cele mai mici preturi din istoria targurilor din domeniu si va fi deschis pana duminica 16 0ctombrie intre orele 10:00 si 20:00.

 

 

 


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici