Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Porţi deschise în sud-estul Capitalei


Be Igloo organizează al 5-lea eveniment open house din acest an pentru ansamblurile deţinute în portofoliu, de această data în zona de sud-est a Capitalei informeaza compania. Sâmbătă 14 Mai 2011, între orele 11 si 15, oricare potenţial cumpărător poate vizita , simultan, ansamblurile Optima şi Armonia din Titan.

“Cu acest gen de evenimente le oferim posibilitatea clientilor de a vizita ansamblurile pe care le reprezentăm pentru a le usura luarea deciziei de cumpărare. Organizăm evenimente open house pentru că ansamblurile din portofoliul noastru sunt de cea mai bună calitate iar ca oamenii să vadă acest lucru, noi, Be Igloo ii asteptăm cu portile deschise” declara Nimrod Zvik, Managing Partner Be Igloo.

Optima si Armonia sunt unele dintre cele mai viabile alternative la blocurile vechi din zonă prin preturile pe care dezvoltatorii le promovează.

Împreună acestea oferă 350 de locuinte, principalul avantaj al acestora fiind că apartamentele sunt finalizate, astfel că potentialii cumpărători se pot muta imediat si totodată pot vedea ce cumpără, pot vorbi cu oamenii care locuiesc deja acolo, pot vedea parcările si toate conditiile pe care aceste ansambluri rezidentiale le oferă.

Ansamblul rezidential Armonia cuprinde 262 de locuinte finalizate cu preturi cuprinse între 54.250 de euro (plus TVA 5%) pentru garsonieră, 71.300 (plus TVA 5%) de euro pentru doua camere,98.500 de euro(plus TVA 5%) pentru trei camere iar Optima , care a finalizat Faza 1 pune la dispozitia clientilor 83 de apartamente cu preturi cuprinse între 52.000 de euro pentru doua camere si 94.000 de euro (plus TVA 5%) pentru trei camere.

Studiile realizate pe piata rezidentială din Bucuresti arată că preturile locuintelor din Titan sunt cu până la 30% mai mici comparativ cu alte proiecte din diverse zone ale Bucurestiului. În acelasi timp, zona Titan oferă multe parcuri si zone de verdeată, lac, scoli, gradinite, centre comerciale, dar si mijloace de transport în comun care fac legătura cu centrul si cu celelalte zone ale Bucurestiului, dar şi acces către alte orase din tară.

Titan este una dintre cele mai dinamice zone imobiliare datorită facilitătilor pe care le are: acces la mijloacele de transport în comun, la centre comerciale si spatii verzi.
Până acum s-au vândut în jur de 70% din locuinţele celor doua ansambluri Armonia şi Optima.

Clienţii Be Igloo au ales să achiziţioneze aceste locuinţe pentru utilităţile, confortul şi standardul european de viaţa oferit de acestea. Toate dispun de parcare subterană şi supraterană pe unu şi doua nivele, holuri cu finisaje de marmură, spaţii verzi în interiorul complexului şi standarde internaţionale de protecţie împotriva cutremurelor şi incendiilor. Ca finisaje, pe lângă gresie, parchet, faianţă şi obiecte sanitare, acestea deţin şi bucătarie utilată şi mobilată. În vecinătatea ansamblului, se află retaileri precum Auchan şi Metro, mall-ul Iris Shopping Center, parcul Alexandru Ioan Cuza(Alexandru Ioan Cuza(fost IOR) la 10 minute distanţa şi mijloace de transport în comun către orice zonă a Bucureştiului) .

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici