Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Consultari cu autoritatile locale privind politicile europene


Urmare situatiei  din Europa in ceea ce priveste consumul de substante psihotrope si halucinogene, Organizatia Internationala EURAD cu statut participativ la Consiliul Europei a decis sa organizeze consultari cu administratiile publice locale , organizatiile de parinti, studenti, elevi precum si discutii cu presa locala din statele membre pentru a identifica solutiile ce pot fi aplicate in concordanta cu Strategia Uniunii Europene de Combatere a Traficului si Consumului de Droguri precum si a Rezolutiei Parlamentului European privind carta Verde a Organizatiilor Neguvernamentale implicate in combaterea Traficului si Consumului de Droguri.

Consultarile vor constitui baza raportului ce va fi prezentat la sesiunea de primavara a Consiliului Europei (Conference NGO 26-28 aprilie 2010) privind implicarea autoritatilor locale in strategiile europene si nationalede prevenire a traficului si consumului de droguri. Urmare pozitiei adoptate de Parlamentul Romaniei si a Guvernului Romaniei in urma recomandarilor EURAD si a societatii civile din Romania modificand legislatia in vigoare dorim sa constatam ca si la nivel teritorial politicile Uniunii Europene si nationale au fost aplicate in mod sustinut si eficient. Doar modificarea legislatiei neimplemetand programe si proiecte concrete nu rezolva situatia consumului.

Consultarile in Romania vor fi organizate de Asociatia Nationala a Caselor de Cultura ale Sindicatelor din Romania (ANCCSR) si Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO).

Consultarile vor fi organizate la Casele de Cultura a Sindicatelor conform graficului Conferinta de presa organizata de Centrul Info sucursala CIADO  va avea loc imediat dupa terminarea consultarilor.

Delegatia EURAD  pentru Romania va fi condusa de reprezentantul oficial EURAD la Consiliul Europei.

Director Cabinet
Beraru Rares
Contact pentru detalii:
rares.beraru@ciado.ro

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici