Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Un an de existenţă pe piaţa românească


OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelmann, sarbatoreste primul an in Romania. Pentru aceasta ocazie unica, retailerul a pregatit sase zile aniversare speciale, pline de surprize placute si oferte promotionale pentru toti clientii sai.

OBI a intrat pe piata autohtona de retail DIY in noiembrie 2008, inaugurand prima locatie in Oradea, iar curand dupa aceea o noua locatie in Bucuresti. In aceasta primavara, retailerul a deschis concomitent alte doua magazine in Arad si Pitesti, continuandu-si astfel politica de expansiune.

Aniversarea primului an reprezinta un moment notabil, pentru care OBI a pregatit un program special: Astfel, OBI incearca sa ofere o semnificatie aparte acestei ocazii, dorind in acelasi timp sa le multumeasca tuturor clientilor pentru increderea si loialitatea demonstrate pe parcursul acestui an. Incepand cu 26 noiembrie, in toate cele patru locatii, vor fi demarate simultan sase zile de distractii, divertisment, concursuri, premii si o multime de oferte aniversare.

Toti clientii magazinelor OBI, carora le este destinata in intregime petrecerea aniversara OBI vor fi rasplatiti cu premii si cadouri neasteptate.
“Ghiciti pretul!” este un concurs special, in care participantii trebuie sa ghiceasca pretul corect pentru minim 3 din 5 produse, castigand astfel unul din cadourile oferite de partenerii OBI.

Intreaga actiune este de fapt o continuare a strategiei de comunicare OBI orientata inspre client.
“Am reusit sa ne consolidam pozitia pe piata de DIY si gradinarit din Romania prin castigarea increderii consumatorilor intr-o perioada destul de scurta. In ultimul an, am reusit sa ne cunoastem clientii si preferintele acestora, dezvoltand oferte si promotii speciale pentru a-i sprijini si a fi un partener de incredere.”, declara Romano Quinzi, country manager OBI Romania.

In seria de evenimente aniversare, furnizorii OBI au devenit si partenerii acestuia, oferind diverse surprize clientilor: Agent Trade, Akzo Nobel Coatings, Astek, Atlas Corporation, Baumit, Baumix, Baxi, Candellux, Den Braven, Deutek, Elpreco, Fenestela, Gardinia, Knauf, Lafarge,  Promod, Rabalux, Robert Bosch, Saint Gobain, Temad, Valrom, Vileda si Voyatzoglou Systems.


fgwef

 

 

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici