Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Bucureştiul se situează pe locul 6 în topul pieţelor emergente europene


Bucureştiul se află pe poziţia a şasea între pieţele europene emergente şi pe locul 32 la nivelul mondial, arată indexul Emerging Markets, realizat de MasterCard Worldwide.
Mediul de afaceri din capitala României se caracterizează prin uşurinţa de a începe o afacere, de a face angajări sau de a lua un credit. “Ţara noastră joacă un rol foarte important printre ţările europene cu un ritm rapid de creştere datorită potenţialului de dezvoltare pe care îl are în toate industriile”, spune Denisa Mateescu, General Manager România şi Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.
Europa are patru oraşe în primele cincisprezece poziţii din top. „Punctele forte ale oraşelor din Europa de Est constau în calitatea vieţii şi în relativa uşurinţă de a face afaceri”, spune profesorul William Lever, membru al echipei de cercetare Emerging Markets Index. Creşterea economică globală se bazează mai ales pe economiile emergente, cu o rată de creştere de 12 la 1 comparativ cu economiile mondiale bogate (conform Fondului Monetar Internaţional).
„Deoarece evaluează cele 65 de oraşe din cadrul pieţelor emergente şi rolul lor tot mai important în comerţul global, topul oferă companiilor o hartă a zonelor atractive pentru viitorul afacerilor.” a spus Walt Macnee, President, Global Markets, MasterCard Worldwide.Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici