Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


S-a deschis centrul comercial Auchan din Drumul Taberei


 
Auchan Drumul Taberei
Noul centru comercial Auchan din Drumul Taberei, are o suprafaţă de vânzare de 10.500 m² şi o galerie comercială cu o   suprafata închiriabilă de 9.500 mp.,119 magazine de modă, frumusețe, electrocasnice, telefonie, dar și servicii bancare, curățătorie, cafenele, restaurante, loc de joaca pentru copii. 
Situat pe un teren de peste 2,66 hectare, în vestul Bucureştiului, centrul comercial este deservit de axe rutiere principale care asigură acces direct din toate zonele. O parcare cu 1.600 de locuri şi o zonă pentru mijloacele de transport în comun alături de transportul gratuit Auchan vor asigura un  acces foarte bun către centrul comercial, atât pentru cei motorizați cât și pentru pietoni.
"Proiectul din Drumul Taberei este un alt tip de format dezvoltat de Auchan și Immochan, un centru comercial în mijlocul unui cartier care se va diferenția de competiție printr-un spirit orientat către practicitate, către simplitate, către grija față de fiecare client care își dorește o experiență de shopping.”,declara la conferinta de presa, Frederic Bellon,director general Auchan Romania. Deschis cu patru luni inainte de termenul de finalizare, Tatian Diaconu , Director General Immochan Romania, spunea ca"lucrarea a fost finalizata intr-un timp record, si aceasta se datoreaza in egala masura unei bune colaborari a tuturor echipelor implicate in proiect, dar si a constructorilor".
„Proiectul din Drumul Taberei este un alt tip de format dezvoltat de Auchan și Immochan, un centru comercial în mijlocul unui cartier care se va diferenția de competiție printr-un spirit orientat către practicitate, către simplitate, către grija față de fiecare client care își dorește o experiență de shopping. Noul magazin este un centru comercial modern, popular, practic și confortabil" a
mai spus Tatian Diaconu.
"Prin deschiderea hipermarketului Auchan, aducem putere de cumpărare pentru locuitorii din Drumul Taberei. În acest magazin de ultimă generație, clienții vor gasi cele mai largi game de produse, prospețime și calitate, toate la prețuri mici – grație politicii de discount generalizat - un confort deosebit la cumpărături și o primire călduroasă într-un univers modern, colorat, luminos și primitor.Gama de produse a fost atent dezvoltată pentru a răspunde cât mai bine necesitatilor cumparatorilor produse  din întreaga lume dar și din toate regiunile României" a precizat  oficialul companiei, Frederic Bellon.
"Auchan, al optulea hipermarket din București,propune o gamă completă și modernă cu peste 55.000 de produse alimentare și nealimentare, produse bio, toate la preturi mici, târguri și evenimente speciale, acțiuni comerciale inovante  precum și  multe surprize" afirma Tiberiu Dănetiu, Directorul de  Marketing al companiei.
De asemenea, Marca proprie de electronice și electrocasnice Qilive oferă produse cu funcționalitate, conectivitate, la cel mai bun raport calitate – preț - produse cu tehnologie de ultimă generație.
Se preconizeaza un numar de 25-28.000 de vizitatori pe zi in primul an si vanzari  anuale de peste 100 de milioane de euro.
Hipermarketul Auchan are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie.
În anul 2015 este prevăzuta o nouă deschidere in parteneriat cu Immochan, divizia imobiliara a Grupului Auchan, proiectul Coresi Shopping Resort Brașov, valoarea totală a investiţiilor fiind de 60 de milioane de euro.
 

reporter- nicolina garici

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici