Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Aviva Investors devine Certinvest


Începând cu 1 noiembrie a.c. Aviva Investors România revine la denumirea Certinvest dupa ce fondatorul acesteia, Eugen Voicu, a rascumparat pachetul majoritar de actiuni de la grupul Aviva.

Revenirea la denumirea Certinvest înseamnă revenirea la abordarea puternic antreprenorială, la independenţa şi flexibilitatea prin care s-a făcut cunoscută compania. Certinvest este unul dintre cei mai dinamici şi inovatori administratori de pe piaţă, valorificând expertiza şi know-how-ul acumulate în cadrul Grupului Aviva, păstrând standardele la care s-a aliniat.

"Compania isi propune sa crească activele cu cel puţin 50% anual asa incat in trei ani de zile sa ajungem la active de peste 300 milioane lei" a declarat la conferinta de presa, Eugen Voicu, director general al Certinvest.

" Din momentul in care s-a anuntat rascumpararea companiei, nu am pierdut nici un client iar sumele investite au inceput sa creasca. Aceasta, pe fondul unei evoluţii anuale foarte bune în care valoarea activelor administrate a crescut cu 93%, generată în principal de creşterea numărului de portofolii individuale administrate, de la 35 la începutul anului, la 62 la sfârşitul lui octombrie 2010. Astăzi Certinvest este liderul administratorilor independenţi, din perspectiva activelor aflate în administrare şi a ritmului de creştere din ultimul an”, a mai spus oficialul companiei.

"Punem la dispozitia clientilor nostri doua tipuri de solutii financiare pentru economiile si investitiile lor : Portofoliile private si Fonduri de investitii deschise si inchise ce satisfac orice profil de risc" a precizat Horia Gustă, director general adjunct Certinvest.

Compania va lansa la inceputul anului viitor o companie de multi-family office (MFO) ce oferă clienţilor de tip Ultra High Net Worth servicii de trust, concierge, optimizare fiscală şi administrare a investiţiilor. Conceptul va fi lansat în premieră pe piaţa românească, primii clienţi de MFO venind din rândurile clienţilor de portofolii private pe care le administrează compania. 

Certinvest este primul administrator independent de pe piaţă, cu o valoare a activelor de peste 88 milioane RON (la sfârşitul lunii octombrie 2010) si  singurul administrator certificat GIPS  (Global Investment Performance Standards) din România. În prezent, Certinvest are în administrare active distribuite în 8 fonduri de investiţii, dintre care 5 deschise, fiecare dintre ele orientat către alt tip de investiţii precum şi 3 fonduri de investiţii închise.

Cu o cotă de piaţă de 38% pe segmentul portofoliilor administrate, Certinvest este al doilea administrator de portofolii private de pe piaţa românească, la 30 septembrie 2010. Pe segmentul de retail, deserveşte aproximativ 11.000 de clienţi.

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici