Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Organizatiile internationale de plata vor fi listate la Bucuresti


MasterCard Europe si VISA Europe si-au anuntat intentia de a fi listate la Bursa de Valori din Bucuresti. Oficialii companiilor amintite se asteapta ca procesul sa fie finalizat in primul semestru din 2009.

Intentia are la baza modelul S.U.A. unde atat MasterCard International cat si Visa International au fost aduse in ringul bursier de la New York (NYSE) inca din mai 2006 si respectiv martie 2008.

Analistii din piata romaneasca de capital saluta aceasta initiativa pe care ar dori-o finalizata inca din cursul acestui an astfel incat Bursa de Valori de la Bucuresti sa aduca investitorilor autohtoni un plus de atractivitate.

Romanii au manifestat deja un interes apreciabil fata de actiunile organizatiilor internationale de plata. Potrivit statisticilor de tranzactionare din luna martie centralizate de CNVM, un numar de 51 de investitori au cumparat actiuni Visa in valoare de 248.000 USD.rn, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici