Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Conferinta partenerilor RBC


La Sibiu, a avut loc intalnirea anuala a partenerilor RBC, informeaza un comunicat de presa al companiei. La eveniment au luat parte reprezentanti ai companiei, precum si 16 firme partenere din diferite zone ale tarii: Alba Iulia, Drobeta Turnu Severin, Constanta, Craiova, Brasov, Tg. Jiu, Alexandria, Suceava, Focsani, Bistrita, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Braila, Piatra Neamt, Hunedoara, Satu Mare.

Intrata deja in traditie, intalnirea anuala a partenerilor companiei este un moment de bilant, in care familia partenerilor RBC se reuneste pentru a se cunoaste mai bine, pentru a stabili directiile comune de actiune, modalitati de eficientizare a colaborarii si pentru a sarbatori succesele obtinute.

"Aceste intalniri sunt benefice pentru toata lumea pentru ca avem ocazia sa ne impartasim experienta si sa stabilim strategii comune in functie de zona. Cu acest prilej aflam mai multe despre nevoile partenerilor nostri iar ei inteleg cum pot folosi mai eficient resursele pe care le punem la dispozitie, dar si portofoliul foarte complex de solutii, servicii si echipamente IT.

Reusitele noastre sunt comune si, de aceea, profitam de fiecare data cand avem ocazia sa le multumim pentru increderea si suportul constant cu care ne onoreaza si care ne stimuleaza permanent", spune Andrei Bojita, Director General RBC. Prima parte a intalnirii de anul acesta a adus in prim-plan pozitia RBC de lider national pe piata solutiilor informatice integrate pentru retail si industria alimentara, precum si noile produse si solutii care s-au adaugat portofoliului sau. Cea de-a doua parte a zilei a fost dedicata unei sesiuni de work-shop-uri pe teme de interes general.

Concluziile intalnirii au subliniat importanta noului portofoliu de echipamente si solutii RBC, precum si noile directii de colaborare pentru perioada urmatoarea, bazate pe un suport sustinut pe care RBC doreste sa il ofere partenerilor si colaboratorilor sai. In cadrul evenimentului au fost premiate companiile partenere Detunata Brasov si CantarProd Constanta pentru longevitatea parteneriatului, fidelitate si proactivitate in piata. Intalnirea s-a incheiat cu concursuri si activitati in aer liber.

Despre RBC:

RBC - Romanian Business Consult este lider pe piata solutiilor IT integrate pentru industria de retail, industria carnii si cea alimentara si partrener pentru companiile din diverse industrii care doresc sa-si optimizeze fluxurile de business si procesele tehnologice. Cu o experienta de 20 de ani, RBC detine o echipa de peste 100 de specialisti din diferite domenii, precum si cea mai puternica prezenta la nivel national din piata in care activeaza. RBC este partener exclusiv in Romania al companiilor germane Bizerba si Wincor–Nixdorf si partener strategic al firmelor Motorola, Schroder, Komet, Tavil, Urtasun, SFK, VIF, Kainz si Hajek.

Acest avantaj este completat de capacitatea proprie de a dezvolta aplicatii complexe bazate pe nevoile de business ale companiilor, folosind experienta indelungata si cele mai bune produse si tehnologii la nivel mondial. Cu sediul in Bucuresti si 5 centre regionale, reteaua nationala de service RBC numara aproximativ 50 de specialisti angajati in cadrul companiei si o retea puternica de firme partenere, astfel incat detine o prezenta in toate orasele importante ale tarii si se afla la o distanta de maximum 50 de km de orice client din Romania.

Nicolina GariciAlte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici