Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Evolio anunta lansarea in Republica Moldova a intregii game de produse Evolio.


Tabletele si telefoanele fixe Evolio, se comercializeaza incepand cu 15 Noiembrie in retelele majore de retail specializat din Republica Moldova. Produsele de navigatie GPS si E-readerul Evobook,  urmand sa fie comercializate incepand cu luna Ianuarie 2012.
“Am fost placut surprins, sa descopar o foarte mare deschidere peste Prut catre produse care inglobeaza continut romanesc. Retailerii din Republica Moldova, ne-au cerut in mod expres tablete si readere cu acces on-line la ebook-uri, agregatoare de stiri si in general orice continut in limba romana. Vom construi cu produsele si aplicatiile de continut Evolio, o punte digitala peste Prut!” a declarat Liviu Nistoran Presedintele Evolio.
Evolio isi propune pentru Republica Moldova o cota de piata de 30% pe segmentul tabletelor si de 40% pe segmentul navigatoarelor GPS. 
Compania Romanian Software Distributor, cu sediul in Chisinau, va asigura distributia si service-ul produselor Evolio in Republica Moldova.
Evolio, este unul din liderii industriei de produse IT&C din Romania. Evolio, a devenit in 2008, cea  mai puternica marca de sisteme GPS din Romania , pentru ca in 2011 sa devina al treilea jucator pe piata romaneasca de Tablet PC. Evolio isi cosolideaza pozitia pe piata de mobile computing din Europa de Est, prin deschiderea de noi piete si lansarea de noi produse echipate cu cele mai noi tehnologii si continut customizat.Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici