Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2018

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Un start-up românesc îi premiază pe cei mai creativi proiectanți din țară


Digital Twin
Digital Twin, o companie românească care oferă soluții de dezvoltare digitală a produsului, a lansat prima ediție a Concursului Național de Design Industrial. Acest concurs, ce se desfășoară în perioada 17 aprilie – 14 mai, vine să susțină toți inginerii din România care au un potențial mare, dar care nu au posibilitatea să-și manifeste talentul pe scară largă Totodată, Concursul Național de Design Industrial îi provoacă pe proiectanții români să-și demonstreze nu doar performanțele tehnice, dar și cele creative.
”Oricine cunoaște să proiecteze într-un program 3D și are curajul să de-a curs provocării lansate de Digital Twin, poate să se înscrie în acest concurs și să câștige un premiu, dacă proiectul său va fi ales de juriu sau de public. Așadar, Digital Twin a pregătit trei premii care vor fi acordate conform votului publicului și alte trei premii oferite potrivit deciziei juriului”, spun reprezentanții Digital Twin.
Un premiu, de fapt, este un set care include un mouse pentru proiectare de la 3D Connexion, o experiență nouă pentru cariera unui inginer – participarea la Trainingul Siemens NX ținut la sediul Digital Twin în București și expunerea în calitate de specialist în fața tuturor firmelor de profil din țară.
Cei ce se vor preînscrie în concurs până pe 17 aprilie și, ulterior, se vor califica în competiție cu proiectul trimis, vor primi garantat un tricou tehnic Digital Twin.
Mai multe detalii pot fi găsite în Regulamentul Oficial al concursului, care se află pe site-ul de înscriere concurs.digitaltwin.ro.

 

.       
Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici