Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


HTC lansează în România HTC Desire HD


HTC Corporation, producator global de smartphone-uri a lansat in Romania noul HTC Desire HD, telefon dezvoltat pe platforma Android. HTC Sense ofera o serie de facilitati. Astfel, utilizatorii pot inregistra clipuri HD sau pot captura si edita imagini , au certitudinea ca informatiile salvate pe telefon sunt in siguranta iar in cazul pierderii terminalului, continutul telefonului poate fi blocat sau sters de la distanta.

HTC Sense Desire HD implementeaza tehnologia DLNA care permite utilizatorilor sa transmita wireless continutul stocat pe telefon, incat sa fie vizionat pe un televizor compatibil cu acest standard.

Cu HTC Locations, la hărţile online, consumatorii au cartografiere instantanee, on-demand, fără întârzieri din cauza descărcării şi, fără să presupună tarife de roaming mobil.
Performantele telefonului sunt asigurate nu numai de procesorul de 1 GHz, ci si de memoria RAM de 768 MB. Spatiul de stocare oferit de telefon este de 1,5 GB iar acesta poate fi extins prin conectarea unui card de memorie micro SD.

HTC Desire HD este sculptat dintr-o bucata solida de aluminiu si include HTC Fast Boot, care permite utilizatorilor sa initieze rapid un apel sau sa-si verifice e-mailurile prin scurtarea timpului necesar completarii secventei de pornire.

"HTC Desire HD este disponibil in Romania prin operatorii de telefonie si prin distribuitorii din piata libera" a declarat la conferinta de presa Kostas Kastamonitis, product manager HTC pentru Europa de sud-est.

HTC Corporation este una din cele mai performante companii din industria telefoniei mobile, listata la Bursa de Valori Taiwan.

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici