Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2023

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Motorola Solutions - Soluţii ultramoderne pentru poliţie, pompieri şi serviciile de urgenţă
14 iunie 2018


BUCURESTI - EVENIMENT - PREZENTARE INOVATII MOTOROLA
In imagine -  Michael Kaee


Compania Motorola Solutions a prezentat la o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti soluţii  avansate necesare unor  misiuni critice,  accentul punandu-se  pe soluţii destinate atât operatorilor publici, cât şi organizaţiilor comerciale pentru transformarea digitală a siguranţei publice, a managementului dezastrelor 2.0 şi pentru modernizarea reţelelor. 
 „Moderni­zarea şi extinderea reţelei de comunicaţii critice  pentru a acoperi  întreaga ţară este principalul nostru obiectiv pentru anii urmatori în România. Sperăm să începem procesul anul viitor, a declarat  Michael Kaae, vicepreşedinte  Motorola Solutions pentru regiunea Europa de Nord-Est.
Comunicarea în misiuni critice este mai importantă ca niciodată. În perioadele în care se produc dezastre naturale, atacuri teroriste, demonstraţii în masă sau se înregistrează o creştere a violenţei, organizaţiile de siguranţă publică au nevoie de soluţii ultramoderne, inteligente (Smart Public Safety) pentru a acţiuna rapid şi eficient. În plus, în era digitală, evoluţiile rapide ale tehnologiei digitale au un impact puternic asupra vieţii noastre, permiţând dezvoltarea unei economii digitale şi restructurând în mod fundamental domeniul siguranţei publice.
"Organizatiile insarcinate cu siguranta publica se afla in prezent sub o presiune enorma. Amenintarile devin  tot mai complexe, populatiile cresc, bugetele se reduc.  Compania Motorola  ofera servicii si  tehnologii noi, produse de ultima generatie care asigura siguranta cetatenilor Romaniei",a precizat Maria Cristina Nitoiu, Director Regional Motorola Solutions pentru Romania si Moldova.
TRANSFORMAREA DIGITALĂ A SIGURANŢEI PUBLICE
Complexitatea criminalităţii este tot mai mare, iar necesitatea unui schimb eficient de informaţii în interioriu, dar şi între diferite agenţii, nu a fost niciodată mai mare. Odată cu folosirea tot mai des a camerelor video instalate pe uniformă şi cu creşterea numărului de surse de informare care susţin siguranţa publică, a fost atins un punct de cotitură. Dacă aceste date valoroase nu pot fi utilizate în timp real, organizaţiile de siguranţă publică riscă să nu afle informaţii critice care ar putea schimba deznodământul unui incident.
Cu noua generaţie de camere video Motorola Solutions 'Si500 purtate de poliţisti, cu noul dispozitiv LEX L11 LTE, precum şi cu pagerul bi-direcţional ADVISORTM TPG2200, Motorola Solutions prezintă dispozitive gândite şi proiectate pentru a ajuta echipele din prima linie să obţină cele mai bune rezultate, în momentele care contează. Software-ul Centrului de Comandă (Command Center Software) de la Motorola Solutions combină o experienţă unitară şi intuitivă cu capabilităţi inteligente, permiţând operatorilor camerelor de control să gestioneze eficient date diverse, provenite dintr-un număr din ce în ce mai mare de surse.
Când dezastrele lovesc şi comunicarea critică este limitată sau inexistentă, operatorii de siguranţă publică şi utilizatorii comerciali, cum ar fi furnizorii de utilităţi, se pot baza pe reţelele de bandă largă uşor de transportat: Motorola Solutions LXN 500 LTE Ultra Portabil Infrastructure le permite utilizatorilor să îşi ia reţeaua cu ei. Accesibilă în diverse situaţii - de la folosirea în rucsac, la instalarea în vehicul, în clădire sau într-un punct fix acoperirea LTE poate fi stabilită rapid şi sigur, oriunde şi oricând. Cu o greutate mai mică de 6 kilograme şi cu un timp de activare mai mic de cinci minute de la pornire, LXN 500 LTE Ultra Portable Infrastructure este cea mai mică şi mai uşoară reţea de bandă largă de la Motorola Solutions.
Reţeaua LTE complet funcţională este construită pe o platformă care combină un eNodeB (eNB) şi un nucleu de pachete (Evolved Packet Core - EPC). Infrastructura portabilă creează o bulă LTE cu o acoperire de până la un kilometru şi poate găzdui până la 100 de conexiuni. Acoperirea şi capacitatea la cerere oferă imagini video esenţiale misiunii şi alte informaţii despre aplicaţiile media folosite în misiune în momentul angajării. LXN500, echipat cu Wi-Fi şi GPS poate găzdui, de asemenea, aplicaţii software cum ar fi cartografiere, mesagerie şi streaming video pentru a identifica resursele din teren, în caz de urgenţă şi pentru a permite o colaborare fără probleme. Designul robust, cu o clasificare IP54, rezistă căldurii, frigului, ploii, precum şi umidităţii, prafului şi vibraţiilor.
Furnizorii cu viziune de reţele de siguranţă publică preconizează o perioadă îndelungată de coexistenţă a TETRA cu LTE. În timp ce TETRA rămâne cea mai bună tehnologie pentru serviciile de voce esenţiale în misiune, LTE promite aplicaţii de ultimă generaţie, care vor spori siguranţa personalului din prima linie, vor creşte puterea de înţelegere a situaţiei şi vor spori productivitatea. 
Tehnologia de ultimă generaţie, cum ar fi sistemele Motorola Solutions DIMETRA X Core systems, permite operatorilor de siguranţă publică şi clienţilor comerciali să profite cât mai mult de actuala reţea TETRA, în timp ce se pregătesc pentru capabilităţi suplimentare de bandă largă LTE, oferite în viitor de banda largă mobilă.
Mai mult decât atât, Motorola Solutions va prezenta actualizări ale sistemului TETRA DIMETRA Express, care oferă acum modularitate şi redundanţă geografică îmbunătăţite şi va prezenta modul în care utilizatorii pot îmbunătăţi siguranţa şi rezilienţa reţelelor critice de comunicaţii de astăzi şi în viitor. 
Motorola Solutions promovează dezvoltarea de soluţii de colaborare, deoarece consideră că oferă flexibilitate, simplifică comunicarea şi reduce riscurile pe care le presupun dispozitivele complexe multifuncţionale. Prin urmare, Motorola Solutions vede o cerinţă clară a pieţei pentru dispozitivele interconectate, care suportă fie reţele TETRA, fie reţelele LTE în bandă largă şi care comunică între ele şi cu alte echipamente din jur, creând o comunicaţie fără sincope între tehnologii.
Centrul de management al incidentelor bazat pe realitate hibrida si realitate augumentata previzioneaza in viitor ca informatiile despre cei care intervin de urgenta si despre mediul in care ei actioneaza vor fi colectate automat la fata locului. Pe baza unor modele 3D locul in care se afla echipele de interventie si alti oameni poate fi vazut imediat pe diagrame live si prin intermediul unor fluxuri video.
Despre Motorola Solutions
Motorola Solutions (NYSE: MSI) creează soluţii inovatoare şi servicii de comunicare esenţiale în timpul misiunilor, care ajută organele de siguranţă publică şi clienţii comerciali să construiască oraşe mai sigure şi comunităţi prospere. 

BUCURESTI - EVENIMENT - PREZENTARE INOVATII MOTOROLA
Dispozitive Motorola

reporter-nicolina garici
 


Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici