Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2021

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Ceasul care îţi spune când să te relaxezi


Pentru ca stresul este boala secolului XXI, era inevitabila aparitia unor dispozitive care sa monitorizeze si, pe cat posibil, sa reduca doza de stres primita zilnic fie la birou, fie in drum spre sau dinspre serviciu.

StressWatch iti poate spune cu exactitate nu doar ora, ci si cat de stresat esti la un moment dat. Acest lucru este realizat cu ajutorul unor senzori care masoara temperatura corpului si bataile inimii. In functie de datele primite, ecranul ceasului afiseaza culoarea potrivita nivelului de strs: verdele sau albastrul sunt caracteristice unei stari echilibrate. Problemele incep de la roz, continua cu oranj, iar daca indica rosu, inseamna ca se impune neaparat o pauza.

Comanda: Hypermarketul Online. Pretul: 150 RON ( livrare gratuita acasa) www.Hypermarketul Online.roAlte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi . Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile

shoutcast hosting


CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici