Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Despre alianţa PSD PNL


"O experienta cutremuratoare" - asa a catalogat liderul social-democrat Mircea Geoana coalitia pe care partidul sau a avut-o cu PDL. El le-a promis noilor parteneri liberali ca le va respecta partidul si ca vrea "continuitate" in proiectul cu ei si dupa 2012.
"Am invatat si noi din greselile noastre. Am avut prima coalitie cu cei de la PDL din istoria partidului nostru in ultimii 20 de ani si vreau sa va spun ca a fost o experienta cutremuratoare. De aceea venim catre partenerii liberali cu inima deschisa si cu mâna intinsa, dincolo de protocoale. Obligatia presedintelui si obligatia mea ca presedinte al României va fi sa asigur echilibru in coalitia care se va forma. Am ambitia sa fiu presedintele care sa faca prima coalitie de partide sa functioneze bine si corect", a afirmat Mircea Geoana.
El a tinut sa le transmita liberalilor: "Ca presedinte al României voi respecta acest mare partid al dreptei romanesti si vom fi parteneri, pentru ca am incheiat un parteneriat pentru România, nu pentru interesele noastre".

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici