Home
Stiri
Economie
Banci & Finante
IT & C
Evenimente
Cultura
Sanatate
Politica
Externe
Sport
Turism
Auto
Arhiva


Citeste pe Go4It

Vezi cine sta invizibil pe Yahoo Messenger (Software)
Horoscop 2024

 
Bratara Rudraksha

Brăţara Rudraksha


Cercetatorii de la NASA afirma ca oamenii vor descoperi forme de viata extraterestra in urmatorii 20 de ani, dar acestea se vor afla, cel mai probabil, in afara Sistemului Solar.
 

 Doodle Fruit Games 2016 - g.co/fruit


Oameni de afaceri de la PDL trec la PNL


Democrat liberalii incep sa-si piarda finantatorii pentru campania electorala. Omul de afaceri Corin Chereches a sarit din PDL in barca PNL cu doar cateva zile inaintea turulul II al alegerilor prezidentiale. Fostul prim-vicepresedinte al PD-L Maramures, Corin Chereches, a trecut la liberali. Chereches a declarat ca este un om de afaceri si asta a contribuit la decizia de a se inscrie in PNL.
Chereches si-a dat demisia din functia de prim vicepresedinte al PD-L inca din vara acestui an, actionand ca simplu membru pana la aderarea la PNL, sustine presedintele filalei PD-L Maramures, Mircea Man. Pe de alta parte, Chereches afirma ca si-a dat demisia din PD-L cu aproximativ doua luni inainte de alegerile prezidentiale.
Corin Chereches a declarat ca a plecat din partid pentru ca a constatat ca nu poate colabora cu dictatori.
"M-am convins ca Partidul Democrat Liberal este unul care raspunde doar la comenzi si ca oamenii nu au dreptul la opinii si idei. Democrat liberalii sunt sub dictatura ca in comunism, iar eu nu pot tolera asa ceva. Am primit mai multe oferte din partea PNL. Sunt un om de afaceri care avea nevoie de o repozitionare si pot sa spun ca am calculat si din acest punct de vedere am decis sa revin in PNL".
Chereches a mai spus ca nu exclude posibilitatea ca alti democrat liberali sa-l urmeze in perioada urmatoare. 

Alte Stiri
  • Fondul Proprietatea a vandut grupului ceh CEZ participatiile detinute la CEZ Distruibutie si CEZ Vanzare pentru o suma totala de 229,5 milioane de euro, corespunzator unui pret pe actiune de 10,70 euro, banii fiind transferati in conturile Fondului Proprietatea
  • UE ia măsuri de limitare a riscurilor pentru sănătate generate de expunerea la zgomotul emis de playerele audio personale. Consumatorii vor beneficia de noi setări din fabrică ale playerelor audio personale, care vor respecta nivelurile sigure de expunere.
  • Amenzi usturatoare pentru francezi. Legislatorii francezi au aprobat o noua lege prin care spera sa opreasca descarcarile ilegale de filme si muzica. Prin noua lege, cei care vor descarca ilegal de pe internet filme sau muzica vor putea primi o amenda de pana la 300.000 de euro, putand chiar sa riste inchisoarea.

Institutii din Romania

Link-uri Utile
CONTACT
Ziarul Afacerilor
 Tel/ Fax: 021 313 23 75 
Email: redactia@ziarul-afacerilor.ro
click  aici

Director:
Maria Nicolae Spiridon

Redactor Sef:
Nicolina Garici
Email: nicolinagarici@yahoo.com
click  aici